AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

14 Nisan 2014 Pazartesi

KIBRIS YOLCUSU

Kıbrıs'tan bir bey, Kükreyen Aslan isimli modelden (telefon kılıfı) siparişi verdi, bir de aynı modelden kolye istedi. Doğrusu, modeli kolye olacak kadar küçültünce kabartmalarını becerebilir miyim diye tereddüt ettim. Ama sonuç sandığımdan iyi oldu. Sahibi güle güle kullansın.

Kolye ve Samsung Note-II için hazırladığım telefon kabı

Kolye tabanını bakır renkli polimer kilden yaptım. Kenarlara bakır şerit geçirdim

Tertemiz bir çalışma oldu

Telefon kılıfı - Detay

Telefon kılıfı - Detay

Telefon kılıfı - Detay



3 Nisan 2014 Perşembe

ÇİRKİN PLASTİK SAKSILARA SAVAŞ AÇTIM :)

Bizim sitede bir bekçi var. Adı Özcan. Nasıl çalışkan bir adam görmelisiniz.
Taşındığımızda, bahçede azmış sardunyaların renklerine bayıldım, "bunları budarken bana 1-2 dal getiriver" demiştim. Saksıya dikip öyle getirmiş sağolsun. Fakat şu plastik saksılardan nefret ediyorum, hele siyahından. Çiçeğin güzelliğini bile öldürüyor. Zaten salonda bunlardan dev gibi iki tane var, bir türlü elim değmedi. Biraz da büyük olduklarından cesaret edemedim. Eh buncağız da pek küçük sayılmaz, yapayım da elim alışsın dedim.
Gerçekten kendim de beğendim. Resimleri pek iyi çekemedim. Bir kaç kat kabartma var. Bu arada Rich'in metalik ve extra metalik akrilik boyaları harika. Extra metalik sarı, altın yaldız gibi. Daha önce böyle geniş alanda kullanmamıştım. Çok beğendim.
Buyrun resimleri diyeceğim ama, öncelik Uyku'nun :)
Tam resimlemeye hazırlandım, birden ekrana giriverdi, önce O'na bakın da gönlü olsun :))) Hem malum son günlerde onlar başrolde  >:)