AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

10 Kasım 2011 Perşembe

FISTIK SEVER MİSİNİZ? BUYRUN O HALDE.

Kardeşim Zülal Ankara'da. Biz ailece hayvan severiz, ama O hepimizden önde gider. Hem ruhlarından, hem dillerinden anlar. Alaylı veteriner gibidir. Sevgili kocası Deniz'de öyle. Onların hayvanları yaşlılıktan veda eder.
2 - 3 ay kadar önce üzüntülü günler geçirdi. Köpüşlerinden birisi 15 yaşındayken kansere yenik düştü. adı Gazoz'du. O arada Gudik (O'da köpüş) de önemli sağlık sorunları yaşamaya başladı. Neyse ki şimdi iyi. Şu anda 3 köpüşü, bir de Fincan (kedi kardeş)'ı var.
Bundan 3 ay kadar önce bahçelerine bir sarışın afet gelip gider olmuş. Önce duvar tepesinden, ağaç üstlerinden kendisini aşağıdaki 4 bacaklılara alıştırmış, arkadaş olmuş, sık sık bahçeye uğramaya başlamış.
Meğer amacı varmış. Akıllı, uyanık. Öyle bir yere kapak atıyor ki, hem özgür, hem beslenme sorunu kalmıyor, hem arkadaş ediniyor, hem de güvende. Ve de meğerse hamile. Düşünüyorum da, ne güzel bir dostluk kurulmuş hepsinin arasında ki, o kadar kalabalık olmasına rağmen, bebişlerini doğurmak için kendisine o bahçede bir yer ayarlamış. Neyse, 2 ay kadar önce, vakit tamam olmuş, 4 tane birbirinden güzel fıstık dünyaya gelmiş. Mutlu mesut yaşarlarken, bir gün, güzel anneciğe deli gibi hızla giden bir araba çarpmış, dönüp bakmadan cehennem olup gitmiş. Ve annecik de "gitmiş".
Şimdi bu 4 fıstık annesiz kaldı, kuru mama yiyorlar. Doğduklarından beri hiç sertlik ve kötülük görmedikleri için, çok neşeli ve iyi huylular. Hepsi birer sevgi böcüğü. Ama anneleriyle arkadaş olan Fincan şimdi onları çok kıskanıyor. ACİL YUVA İHTİYAÇLARI VAR. Keşke mümkün olsa da en azından ikişer ikişer yuva bulsalar. Çünki o zaman birbirleri ile eğlenir, daha mutlu olurlar.
Cinsiyetleri, Kınalı hariç henüz tam belli değil. Kınalı kız bebek. Diğerleri büyük ihtimalle erkek.

Lütfen, en azından bu yazıyı veya resimleri paylaşarak, arkadaşlarınızın da paylaşmasını sağlayarak onlara bir ev bulmak için yardımcı olun. Mutlaka onlara evini ve kalbini açacak birileri vardır.


ADI "SEDEF". GALİBA ERKEK.


BU ŞEKER KIZIN ADI "KINALI"

KUVVETLE MUHTEMEL ERKEK. ADI ŞİMDİLİK "İNCİ"

BU PORTAKAL KILIKLI BÜCÜRÜN DE ERKEK OLDUĞUNU SANIYORUZ. ADI "TURUNÇ"


9 yorum:

  1. Çok şekerler Nihal'ciğim, bütün kediler gibi. İnşallah yuvalanırlar.

    YanıtlaSil
  2. Kardeşinizin ve ailesinin başı sağ olsun. 15 yıl dile kolay. Ailenin bir ferdi oluyorlar. Ne şanslı bir köpekcikmiş ki sevgi dolu bir ortamda yaşamını geçirmiş. Allah (c.c.) kardeşinizden ve ailesinden razı olsun. Ne güzel bunca patiliye yuva olmuşlar. Diğer köpeklerine de çok geçmiş olsun.
    Kedişler muhteşem güzellikteler. Facebook sayfamda paylaştım. İnşallah sevgi dolu bir yuvaları olur.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Nedret'ciğim, Okuyan'cığım, çok teşekkür ederim desteğinize. Umarım sevgi dolu bir yuva sahibi olacaklar sizlerin sayesinde.

    YanıtlaSil
  4. İnşallah onları mutlu edebilecek bir yuvaya kavuşurlar, çok şirinler çook.

    YanıtlaSil
  5. Canımya sedefe bayıldım ama alerjim var tüylere çünki bediş isimli köpeyim vardı vermek zorunda kalınca çok üzüldüm üzüntüden bir hafta hastalandım onların enerjisi çok güzel ama keşke...facebookta paylaşacağım..

    YanıtlaSil
  6. yerim be minişleri.Allahım ne kadar tatlılar.ahh almayı ne çok isterdim.ama annemden dolayı ben evdeki köpeğimden bile ayrılmak zorunda kaldım:(( umarım kısa zamanda kendilerine yuva bulurlar.ister hayvan ister insan olsun annesiz kalmak korkunç.Allah o vicdansız sürücüyü bildiği gibi yapsın...

    YanıtlaSil
  7. Nalan'cığım, Begoş'cuğum, Alanay'cığım, biliyorum bazen insan çok sevse de engelleri olabiliyor. Ama paylaşa paylaşa bu haber yayılır ve sıcak bir yuva mutlaka bulunur diye ümit ediyorum. Ne olur paylaşmayı ihmal etmeyin olur mu?
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Sayfanın linkini kendi bloğumda verdim. Aslında Sedefi çok sevdim. Hepsi çok şirin de, sedefe içim ısındı. Yeni evimize geçince bir kedicik almak istiyoruz. Burada neredeyse bize bile yer yok, bir de kuşumuz var. Hep beraber sığamayız:) Eve de geçebilmemiz için doğalgaz probleminin aşılması gerekiyor. İş uzun gibi:( Dilerim benim kadar seven birine gider.

    YanıtlaSil
  9. Çok şekerler ya, kedilerin en güzel hali yavru halleri:)

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?