AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

28 Kasım 2011 Pazartesi

İKİ ÖNEMLİ HABER :))

Günlerdir bloguma uğramadım. Örümcek tutacak. Ama nasıl hareketli günler geçirdim bilemezsiniz.
Önce, Nilüfer'le Taner geldi Kuşadası'ndan. Nilüfer'i bilirsiniz, hani bitmemiş işlerimi görünce bana fırça atan, kulağımdan tutup bitirten bin yıllık arkadaşım. Yine aynı şeyi yaptı. Bu sefer daha da agresifti :) Hafta içi birlikte Tahtakale - Eminönü seferine çıktık. Ben kendimi kaybettim tabii. Saatlerce dolaştık. Ve hava nasıl soğuktu anlatamam. Bir de Dolmabahçe'nin önünde, trafiğe (takılmış diyeceğim az gelecek) saplanmış kocaları 15 - 20 dakika kadar bekleyince şifayı kapmışım. Ev halkı beni bir güzel şımarttı. Ben de jöle kıvamında yattım.
O arada kardeşciğimin yuvalandırmaya çalıştığı 4 yavru kedi ile ilgili sağlam bir trafik içine daldım. Ve harika haber... 3 tanesine yuva bulduk. Sevgili Nedret'ciğimin yardımı, desteği büyüktü.

Burada 1. önemli habere geçiyorum. Sevgili Duru ile akraba oluyoruz :) Bebişlerden İnci artık O'nun bebeği oluyor.





Zülal Sedef ve Turunç 'u da yeni yuvalarına kavuşturmak üzere hafta sonu İstanbul'a getirecek.

Sıra Kınalı'da. Yeni resimlerini bekliyorum. O'nun için de bir atak yapacağım. Sizler de paylaşırsanız çok sevinirim. Çok akıllı ve kucak gülü bir kız. Kardeşimin tarifi çok hoşuma gitti. "Üzerine siyah tül giymiş sarman gibi" diyor :)






2. önemli habere gelelim :)))
Efendim, bizim Uyku, sevgili Ayşım Hanım'ın fıstık kedisi Aşkım'ın Petstar yarışmasına katıldığını duyunca pek özendi. "Ben de, ben de" diye başımın etini yedi. Çaresiz biz de iki resimle katıldık. Aslında insan ya da hayvan farketmez, güzellik yarışmalarına hiç de sıcak bakmam. Ama bu nedense pek eğlenceli geldi. Ödülü Petstar 2012 takviminde yer almak :)











Bu takvime girebilmesi için Uyku'nun oylarınıza ihtiyacı var. Her 24 saatte bir kez oy verebiliyorsunuz. Şu şekerliğe oy verilmez mi? Bilmem mesaj alındı mı? :D Adres burada:
http://apps.facebook.com/petstartakvimi/fotograflar/uyku

6 yorum:

  1. Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Soğuk algınlığında bazen ev halkına nazlanmak ve keyfini çıkarmak fena olmuyor:)
    Kedişlerin yuvalanmasına çok mutlu oldum. İnşallah Kınalı'da çoks evileceği yuvasına bir an önce kavuşur.
    Ben o yakışıklı Uyku'nun fotoğraflarına bakmaya doyamıyorum:)Güzel burnundan ve gıdısından binlerce kez öpüyorum:) Aşkım'ın da Uyku'ya sevgi mırıltıları yolladığını da söylemeden geçemeyeceğim:)

    YanıtlaSil
  2. kediciklere yuva bulunmasına çok sevindim ne tatlılar, ne güzel yüzler bunlar.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,
    Öncelikle geçiş olsun.Blogunuzu Ayşim hanımın sayesinde keşvettim.Yuvalandırma çalışmalarınız süper...Kedişler SüperStar:)Uyku ya ba-yıl-dım...Beni etkilemeyi başardı:)))Oyumuzu kullandık.Bol şanslar...
    Mırk:)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederiz, Uyku pembiş dili ile yanaklarınıza öpücükler gönderiyor :)

    Nihal Erpeden

    YanıtlaSil
  5. aman yerım ben sizi nasıl tatlılar,demek sıcacık bır yuvaları var artık ,harıka üşüyüp aç kalmayacaklar. sevgıler canım

    YanıtlaSil
  6. Ah Zeymuran'cığım gerçekten çok şekerler. Geçtiğimiz pazar, kardeşim Sedef'le Turunç'u Ankara'dan İstanbul'a getirdi, yeni anne babaları teslim aldı. İnci yılbaşına kadar Ankara'da, sonra Bursa'ya yeni annesine gidiyor. Sıra Kınalı kızımızda. Ankara'da sahiplenmek isteyenlere duyurulur.

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?