AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

27 Mart 2012 Salı

BİLGİSAYARIM DOKTORA GİDİYOR

İki gündür bilgisayarım iptal oldu. Bir süredir çok ses yapıyordu. Arazi vitesine takmış kamyon gibi. Gece geç vakit hobi odama götüremiyordum, alt ve üst katlarda orası yatak odası, millet uykusudan uyanır o derece. En sonunda içinden takırtılar gelmeye başladı, kapattım. Sanırım fanı sizlere ömür. Yarın doktora gidecek. Masa üstü bilgisayar bana pek keyif vermiyor nedense. Benim emektarın rahatı yok bunda. Ben neredeysen o da yanımda, yerine, o neredeyse ben oraya gitmek zorunda kalmayı sevmiyorum galiba.
Hasta iyileşene kadar yayın yok. Ama pek hoşuma giden bir şey yapıyorum şu günlerde, tam baharlık.
Bekleyin beni anacığım ...... :)

12 yorum:

  1. Geçmiş olsun.
    Bu arada Uyku'nun hayallerindeki kedicik de gözümden kaçmadı hani:))))
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Zavallı Uyku'nun hayali o fıstık, elindeki ise sevgilisi sandığı parçalanmış peluş kuzu :)))

      Sil
  2. Nedir bu bilgisayardan çektiklerimiz yazmaya karar vermiştim ki, acaba dedim bilgisayar mı bizden çekiyor:)Aynı dert bende de var, ama benim bilgisayar sinsi anacım, ses çıkarmıyor.Sadece hiç bir iş yapmıyor.Belki internet bağlantısında sıkıntı var dedik, dur bakalım arasıra bağlanabiliyorum, onda da elime ne geldiyse yazıyorum.
    Kimbilir ne güzellikler yapıyorsun, bekliyoruz, aman elceğizlerine dikkat et kuzum, ne o japon yapıştırıcı bulaştırmalar öyle, çıkması büyük dert onun, çok zor biliyorum.
    Kolay gelsin, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın vallahi, bir çekme - çektirme durumu var ama, kim çekiyor, kim çektiriyor tartışılır :) Benimki de çooook ağırlaşmıştı, formatı yedi aklı başına geldi. Ama yaşlı zavallı.
      Emektarı gözden de çıkaramıyorum, mânen bağlıyız birbirimize :) Satın aldığımdan 3 ay sonra ofise giren hırsızlar onu çalmıştı. Ben de polise savcılığa şikayet edip, fatura vs tüm evrakı vermiş, HP'ye de bildirmiştim. Diyordum ki: Bir gün ofiste otururken telefonum çalacak, HP'den arayacaklar, laptop'unuz bulundu karakola gidip alın diyecekler. Ve biliyor musun, tam da söylediğim gibi oldu. Satın alan kişiler, pili çabuk bitiyor diye HP servise götürmişler, kayıt olduğu için bana geri geldi.

      Sil
  3. Evet yani, bilgisayar çalışmasa da sen çalış:)))Hem face'den filan uzak durunca daha çok iş çıkartırsın.)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışıyorum hem de nasıl :)
      Beni face'de hep online görüyorsun da ondan söylüyorsun değil mi? :) Ama alışkanlık oldu Doruk gideli. Gözümü açar açmaz, gmail, skype, face açlıyor, yatana kadar. Baksam da bakmasamda.

      Sil
  4. bilgisayarınıza geçmiş olsun .Size bişey olasında..Blogumdaki yavruağzı şal için beğendinizi yorum olarak bırakmıştınız bende size göndermek istiyorum ..konu ile ilgili tekrar mail attım dönerseniz sevinirim . sevgiyle vildan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman Vildan Hanım, çok utandım. Ben sizin her yaptığınıza bayılıyorum, ne olacak şimdi :))
      Şaka bir yana sahiden çok mahcup oldum. Ama bu arada sizden hiç mail gelmedi bana. Spame de baktım. Ben size bir mail atayım da, oradan yanıtlayın bakalım ne olacak.

      Sil
  5. Geçmiş olsun hastanıza...Umarım yeniden peşinize takılır duruma gelir..Kolay olmasa gerek hızınıza yetişmek...Onu da idare edin ama asıl olan bizlere oldu yayın kesintisi nedeniyle:)Hoşumuza gidecek şeylerin devamını bekliyoruz o zaman...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Dilek Hanım. Umarım sadece fan sorunudur.
      Geliyor valla, biraz zor bir işe kalkıştım, o gelene dek anca biter zaten. :)

      Sil
  6. Bilgisayarına geçmiş olsun, aman sana bişey olmasın :) Bekliyoruz seni anacım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Banu'cuğum, turp gibiyim maşallah. Bekliyorum diyorsun ama beni ihmal ediyorsun :)))))
      Bir önceki yayınımı atladın. En beğendiğim işlerimden biri oldu, senden tık yok. cık cık cık :)))))

      Sil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?