AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

26 Nisan 2012 Perşembe

ARKADAŞLARIMA

Hâlâ  yeni üretim yapmıyorum. Bıktım mı ne? Bu kolyeleri yaklaşık 15 gün önce iki arkadaşım için yaptım, bir türlü yerlerine ulaştırmak kısmet olmadı.







24 yorum:

  1. Hola totalmente impactada con tus trabajos la hoja perfección total besitos Sandra.

    YanıtlaSil
  2. İkisi de birbirinden güzeller. Zevkinize hayranım.
    Uyku'yu kocaman öptüm:)
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ayşım Hanım.
      Biz de Aşkım'la Külkedisi'ni öpüyoruz, mıncıklıyoruz, sıkıştırıyoruz... ay bir yerde durmam lazım. Bu maymunları severken, frenleyeceğim diye kendimi sıkmaktan bir hâl oluyorum :))

      Sil
  3. gerçekten çooook güzeller, ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. tek kelimeyle süper, süper, süperrrrrr....
    sevğiler..

    YanıtlaSil
  5. ikisi de çoook güzel, harika çalışmalarınıza her seferinde daha çok hayran oluyorum. Merak ettim polimer kil olayına nasıl başladınız.İyiki de başlamışsınız bu kadar güzel tasarımları hiçbir yerde gördüğümü sanmıyorum.Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sabiha Hanım.
      Polimer kille yapılmış muhteşem örnekler var, Türkiye'de pek yaygın değil. Donna Kato, Kathleen Dustin, Jana Roberts Benzon gibi sanatçıların eserleri tarifsiz güzellikteler. Google'dan bulmanızı tavsiye ederim. Seyrine doyum olmuyor.
      Ben her halde 10 yıl kadar önce tesadüfen tv de el işlerinin gösterildiği bir programda görmüştüm. 5-6 yıl önce de bir sanatsal kırtasiyede bulunca aldım, internette yayınlanmış, neredeyse bütün öğretici yayınları inceledim. Yaklaşık 1-2 yıl, bir anlamda internetten eğitim aldım. Sonra da bütün boş vakitlerimi polimer kile ayırdım. Artık polimer kil için vakitler yaratmaya çalışır hâle geldim :) Bazen kaptırıp geceleri sabaha kadar çalıştığım oluyor. Tam istediklerimi yapabilmek, henüz hayal etmediğim tasarımlar bulabilmek için alınacak çok yol var, ömrüm yeter mi bilmiyorum.

      Sil
    2. Yabancı sitelerden pek anlamıyorum,ben sizi izlemeyi tercih edeceğim.Bu kadar zevkli olmak herkesin harcı değil,dediğim gibi iyikide başlamışsınız yeni çalışmalarınızı merakla bekliyorum.Sevgiler.

      Sil
  6. hayır yaaa hayır hayırrr hayırrr

    YanıtlaSil
  7. Nihal Ablacığım

    Ahh...Şu arkadaşların varya çok şanslılar çok :) Keşke bende arkadaşın olsam :P Ellerinize sağlık.Çok zarif bir çalışma olmuş.Sevgilerle

    YanıtlaSil
  8. Yine harikalar yaratmışsın. Yine aklım çıktı..!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Gülsüm'cüğüm, hep gülümsetiyorsun beni. Teşekkür ederim.

      Sil
  9. Galiba şarja ihtiyacın var. Bence bi mola ver, nefes al. Ama uzun sürmesin lütfen. Çünkü bu işlere bir ara verince bir daha nereden başlayacağını bilemiyorsun. Bu kadar yol almışken vitesi yeniden yükseltmeden önce yavaşla ve manzaranın tadını çıkar derim. Ama asla garaja çekme:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın Nurten'ciğim. Çok beğendim yazını. Evet biraz şarja takıp, o esnada manzara seyredeyim. Bu besleyici olur. Teşekkür ederim.

      Sil
  10. Düğün resimlerine bir dalmışım ki az daha bunları görmeyecektim. Sıkı çalışmışsın yine. Sonuç mükemmel. Bunları görünce arkadaşlarından çıkacak nidaları merak ediyorum:))

    YanıtlaSil
  11. Ne kadar da şık olmuşlar Nihal hanımcığım ellerinize sağlık. Arkadaşlarınız keyifle kullansınlar ve tabi sağlıkla da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Dilek HAnımcığım, hem kendi adıma, hem de arkadaşlarım adına.

      Sil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?