AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

23 Nisan 2012 Pazartesi

PAZAR - PAZARTESİ

Sevgili Mayda Akçeoğlu ile tanıştım. Çoğunuz tanırsınız, güzel tasarımlar yapan, gözleri güzel bakan bir hanım. Feshane'de stand açacağını söylemişti, pazar günü o vesile ile eşimi ve bir arkadaşımı da ayarttım, oraya gittik. Hiç görmemiştim Feshaneyi, Mayda Hanım'ın dışında görülecek pek bir şey de yokmuş zaten. Ka-la-ba-lıııık. Bir iki de milletvekili gelmiş, arkasında avenesi, oooff of. Zor attık kendimizi dışarı.  Beşiktaş'ta deniz kenarında çay kahve keyfinden sonra eve döndük, döner dönmez de kendimi kanepeye atıp yattım.
Benim zaman zaman olan ve ciddi sıkıntı veren şişmelerim vardır ki, gören gözlerine inanamaz. Abartısız 8 aylık hamile gibi oluyorum. O sabah kalktığımda şişeceğimi anladım, hemen bir after meal içtim, evden çıktık. Aman tanrım geçmedi, inmedi, tam tersi rekor kırdım. Kimsenin keyfini de kaçırmamak için kendimi sıktım da sıktım, karnımı içeri çekmekten yorgun düştüm. Farkında olmadığım kadar rahatsızmışım ki, 23.30 da yattım.
Ama hava güzeldi, neşemiz yerindeydi, her şeye rağmen güzel bir gündü.
Güneşi görünce vapurla gittik. Nezihe Hanım Küçükkuyu'dan. Aslında kızı Melda arkadaşım, kızım gibi severim. Nezihe Hanım'la O'nun vasıtasıyla tanışıp arkadaş olduk. Çok şeker bir hanım.
Şişen karnım pantolon fermuarını patlatırsa diye tedbirliyim :))
Mayda Hanım'ın standındayız. Bu gün son günü.
Mayda Hanım'ın çok hoş tasarımlarından biri. Artık benim :) Tekrar teşekkür ederim Mayda Hanım.
Feshanenin kalabalığından sıyrıldık, Üsküdar vapurunu bekliyoruz. Haluk, aldığımız peynir, helva, deniz tuzu torbalarını elimize tutuşturup, "hiç bir şey almadık ki" resmi çekti :)
 Ve bu gün. 23 nisan. Hepimizin Bayramı kutlu olsun. Daima kutlayabilmak dileğiyle !!!
Bizim sitenin yönetimi güzel bir şey yapmış, bahçede 23 Nisan kutlaması için bir etkinlik düzenlemiş. Sevdim düşünceyi.

Bu arada bir kaç iş bitirdim. Ama hâlâ tam kendime gelemedim resim çekmeye halim yok. Bu yayını bitirip, uzun oturuş - kısa yatış pozisyonumu alacağım.

7 yorum:

  1. Ferhat Bayram
    Apr 23, 2012 10:38 AM
    amcaya saygisizlik olmus yuzunu kapatmisssiniz :)


    Nihal Erpeden
    Apr 23, 2012 10:42 AM
    Olur mu hiç. Amcanın yayınlanmayı istememe hakkına saygıdan kapattım :) Tanımadığım biri, bilmem ki ister mi, istemez mi :))

    YanıtlaSil
  2. :)) Ah be güzelim , sen ara sıra şişiyormuşsun. Ya biz hep şişik olanlar ne yapalım. Ben ''her an doğurabilirim'' modundayım:))
    Yüzünü kapatmasan beyefendiyi görmeyecektim bile:))

    YanıtlaSil
  3. Ah Nedret'ciğim, bu şişme pek zor birşey. Aniden başlıyor. Öyle fena oluyor ki, kalbimi sıkıştırıyor. İç organlarım sıkışmaktan acıyor. Karnımın derisi çatlayacak gibi sızlıyor. Neden olduğunu da bir türlü tesbit edemedim. Bir kaç aydır olmuyordu.

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun ablacığım ben de Ankara'ya ilk taşındığımız sıralar patlayacak gibi dolaşıyordum, elim ayağım hep şişiyordu. Kombidendir dediler, hala bütün kış sosis parmaklarla dolaşıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevda'cığım. Kombinin bu tarz şişmeye sebep olduğunu bilmiyordum. Gerçi kış geçti ama, radyatör üzerine su kabı koysan faydalı olur mu acaba?

      Sil
  5. Nihal'cim geçmiş olsun bende de nadiren oluyor ne kadar sıkıntı verdiğini bilirim.İnsanın günü zehir oluyor.Keyifli ve sağlıklı gezmeler inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sabiha'cığım. Yemek sonrası çayı oldukça iyi geliyor, tavsiye ederim.

      Sil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?