AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

26 Eylül 2012 Çarşamba

HAYALET GİBİYİM, HEM BURADAYIM, HEM YOKUM :))

Aynen başlıkta dediğim gibi. Hem buradayım, hem yokum.
Ev taşıma furyasına ben de kapıldım. Evimizi değiştirdik. Bilirsiniz ne sancılı, sıkıntılı bir durumdur. Neyse bitti.
Hobi odam ve internet bağlantımız dışında her şey tamam. Hobi odama henüz giremedim, her şey koliler halinde duruyor. Bu pazar günü oraya girişmek niyetindeyim.
O kolay hallolur da, şu internet meselesine çıldırmak üzereyim. Telefon üstüne telefon ediyoruz, her kafadan ayrı cevap geliyor. Yakın zamanda bağlanır inşallah, yoksa ben onları bağlayacağım.
Gündüz ofiste fırsat bulabilirsem 5 dakika yıldırım hızıyla küçük bir gezinti yapıyorum, kimselere laf yetiştiremiyorum şiştim valla :))) Üstelik oğulcuğumla da skype vasıtasıyla görüştüğümüzden, O'nu da göremiyorum 10 gündür.
Herkese sevgiler, öpücükler, yakın zamanda görüşmek dileğiyle.

NOT: Bloga geldim ki, eski arayüz kalkmış. Şimdiye dek inatla ve değişmez umuduyla eski ara yüzü kullanıyordum. Yeni halini hiç sevmedim hatta nefret ettim.

14 yorum:

  1. Kolaylıklar diliyorum.
    Biz de 15 güne kadar -nihayet- taşınacağız nasipse.
    Sevgilerimle ^-^

    YanıtlaSil
  2. Selam,
    Öncelikle kolay gelsin, çoğu gitmiş azı kalmış. Bir de şu yönden bakın değişiklik her zaman iyidir yapabilene. Biraz yoruldunuz ama güle güle oturun. Kocaman sevgilerimle.....
    NURDAN

    YanıtlaSil
  3. Güle güle oturun Nihalciğim :)İnşallah en kısa zaman da internetine ve oğulcuğuna kavuşursun.Kolaylıklar diliyoum.

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldin şekerim, ben şu arayüzü farketmedim nedir ki o ben de olmamış olabilir mi daha?

    YanıtlaSil
  5. Taşınma işlerini çok iyi bilirim, kaç defa taşındım. Size kolaylıklar dilerim, inşallah bir an önce düzeninizi kurarsınız.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  6. Kolay gelsin Nihal'ciğim. Seni de, işlerini de özledik.

    YanıtlaSil
  7. Aynen,yeni arayüzde aradığımı bulmak imkansız!Nefret,evet! Kolay gelsin,ev taşımak cici bir iştir,zamanla alışkanlık yapar:))))
    İnternete gelince ben de eskiden sorun yaşardım ama şimdi net hızım 7.05 den aşağıya düşmüyor ve sokağımdaki PORT'u da yenilettim.Nasıl mı?Herkes gibi yanılıp telefonla halletmeye kalkmayın,kalkıp en yakın Telekom binasına gidin,sizin mahalleye hizmet veren bir grup genç adam bir odada oturuyor olmalı,muhtemelen üst katlarda,onları bulun ve odaya dalın.Derdinizi anlatın,ama giderken böyle hoş ve bakımlı olmayacak,alyansınızı da çıkaracaksınız.Yalnız yaşadığınızı ve nette film izlemekten başka bir eğlenceniz olmadığını,bütün kadınsal masraflarınızı kısarak bu 60 TL'yi ödediğinizi ama problem yaşadığınızı ve ve çok üzgün olduğunuzu söyleyip samimi olarak yardım beklediğinizi ifade edin.Hemen o gün net bağlanacak,evinize gelen adamlar hızın düşük olduğunu ve sokağın başındaki kutuda size ait portu değiştirdiklerini size geri dönüp bildirecekler.Siz de ertesi gün teşekkür için o genç adamlara bir kutu tatlı götüreceksiniz:))

    YanıtlaSil
  8. Ooof nihal abla ooof! Sen o odayi nasil topladin da nasil yerlestireceksin... Hayattaki en berbat gunlerim siralamasinda 3. Sirada bu is. Allah yardimcin olsun. Neyse havalar serinledi en azindan. Daha kolay ilerler.

    YanıtlaSil
  9. Hoş geldin şekeeer ,güle güle otur,bağlantın da çabucak olsun inşaallah:))

    YanıtlaSil
  10. Hayırlı olsun Nihal teyze. Taşınmak dert değil (Ankara'dayken 10 senede 9 yer değiştirdim) de o internet ve telefon öldürüyor adamı. Çok mu bağımlı olmuşuz aceba?
    En kısa sürede bağlanır umarım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Nihal Abla taşınmak benimde en sevmediğim iştir. Atlatmışsın umarım kısa zamanda yerleşirsin, özledim seni

    YanıtlaSil
  12. taşınmak mı hiç sorma 7 inci kere taşındım bu eylül ve ağustosta yine taşınıyorum,28 gün oldu,hala tv yi bağlamadılar,allah kolaylık versin Nihal Ablacığım.

    YanıtlaSil
  13. Şimdilik tek tek cevap veremediğim için özür dilerim. Hala internetim bağlanmadı. Tam 12 gün oldu, bugün inatla tam 25 dakika telefon başında bekleyerek yaptığım görüşme sonunda tırladım. D-Smart müşteri temsilcisi olan adam "durum bu kabul edeceksiniz" dedi yahu. Pazartesi, bulduğum sağlam telefon numaralarını arayarak o adamın çırasını yakmaya kararlıyım. Sinirlerim kaldırır, internetim de bağlanırsa, macerayı yazarım. Öpüldünüz.

    YanıtlaSil
  14. Oldukça sancılı bir süreçtir taşınma, e bu internet davası da tuz biber oluyor doğrusu... Allah kolaylıklar versin, sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?