AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

17 Ocak 2013 Perşembe

TÜM BLOGDAŞLARIMA RİCAMDIR, LÜTFEN BU YAYINI PAYLAŞIN.


BLOGUMU TAKİP EDEN TÜM SEVGİLİ ARKADAŞLARIM, BİLİYORUM Kİ SADECE HOBİLERİMİZ DEĞİL, HAYVAN SEVGİMİZ DE ORTAK NOKTAMIZ. O NEDENLE BİRBİRİMİZİ İYİ ANLIYORUZ. VE YİNE BİLİYORUM Kİ BU YAYINI HAZIRLARKEN HİSSETTİĞİM TELAŞI VE HATTA PANİĞİ ÇOK İYİ ANLAYACAKSINIZ. YARDIMINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR. BU KIZA ACİLEN YUVA BULMAMIZ LAZIM.
ADINI BULUT KOYDUM. ÇÜNKİ SIRTINA VE KUYRUĞUNA BİR BULUT YERLEŞMİŞ GİBİ. 3-4 AYLIK.
SEVGİ DELİSİ BİR MİNİK KIZ. BİZİM SOKAĞIN KEDİLERİNDEN. HEP TAKİP EDİYORDUK, BİR GÜN BAKTIK Kİ, GÖZLER ÇAPAKTAN KAPANMIŞ, AĞIZ BURUN AKIYOR. ARKADAŞLARI HASTA DİYE KENDİLERİNDEN UZAKLAŞTIRMIŞLAR, YUTKUNAMIYOR, TİTRİYOR.
HEMEN EŞİMLE VETERİNERE GÖTÜRDÜK. ŞİŞLİ BÖLGESİNDEKİ KEDİLERDE SIK GÖRÜLEN BİR DURUMMUŞ. BİR HAFTADIR TEDAVİDE. KURU MAMA YEMEĞE BAŞLADI. TOPARLANMAYA BAŞLADI.

HASTA HALİYLE BİLE NASIL OYUNCU, HAREKETLİ GÖRMELİSİNİZ. AMA ARTIK SOKAKTA YAŞAYAMAZ. DOKTORU; İYİLEŞECEK AMA, TEKRARLAMAMASI İÇİN VİRÜSÜN BÜNYESİNDEN ATILMASI GEREK, BUNUN İÇİN DE, 2 YIL İYİ MAMA İLE BESLENMESİ VE TEMİZ EV ORTAMINDA YAŞAMASI LAZIM DİYOR. BİZİM EVE ALAMAYIZ, BİZİM UYKU, ERKEK VE KISIRLAŞTIRILMADI. BAŞKA KEDİYE TAHAMMÜLÜ YOK (KEYİFLİ BİR ZAMANIMDA, EVE KAZA İLE GİREN BİR KEDİYE NELER YAPTIĞINI ANLATIRIM). TABURCU GÜNÜ YAKLAŞTIKÇA KALBİM SIKIŞIYOR, YA SOKAKTA KALIRSA DİYE.
BU BEBEKLE İLGİLENEN OLURSA VETERİNERİ İLE GÖRÜŞTÜREBİLİRİM (ŞİŞLİ VETERİNER KLİNİĞİ, AYNUR HANIM).
LÜTFEN PAYLAŞIN VE ÇEVRENİZE ANLATIN. VETERİNERDEKİ TEDAVİ SÜRESİ 3-4 GÜN SONRA BİTİYOR. AŞILARI TABURCU OLDUKTAN 1 HAFTA SONRA YAPILABİLİRMİŞ. BEN ONLARI DA YAPTIRACAĞIM. KISIRLAŞTIRILMA ZAMANI GELDİĞİNDE DE YARDIMCI OLURUM. YETER Kİ, BU GÜZEL KIZA SICAK BİR YUVA BULALIM.








12 yorum:

  1. Çok üzüldüm :(
    Çok da güzelmiş Bulut, çok sevimli... Facebook'ta paylaşıyorum hemen. İnşallah sahiplenen biri bulunur. Pati olmasa ben bile düşünebilirdim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, bütün temennim bu yönde.

      Sil
  2. İnşallah çok sevileceği ve çok iyi bakılacağı sımsıcak bir yuvası olur.
    Facebook profilimde ve blogumda paylaştım ^-^

    YanıtlaSil
  3. inşallah iyi bir yuva bulur bizim evimizdede 2 kedimiz var onları birbirine alıştırana kadar bizde çok çektik aralarında 1 er yaş var büyük olan kaç kez öldürmeye kalktı bizle küstü ama sonunda alıştılar keşke eve alabilsem ben ama şimdi 2 haylaz kedim varken 3. yü zor kurtarabilirim ellerinden inşallah bir an önce yuva bulunur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız JanJan,
      biz de o nedenle alamıyoruz, Uyku iki lokmada yer buncağızı. Ama paylaşıp çevrenizi haberdar ederseniz ümidimiz biraz daha artar. Sevgiler.

      Sil
  4. Dilerim hemen bir yuva bulur bu minicik şey. Facebookta paylaştım tatlım.

    YanıtlaSil
  5. Nihal Hanım merhaba,
    Bloğunuzu bir başka blogger vasıtasıyla keşfettim ve bu yazınızı okuduğumda içim cız değil; resmen cozur cozur etti! Bu pisiye yardım etmeyi o kadar isterim ki :(
    Hemen bir yazı yazdım ben de, duyurdum blog arkadaşlarıma.
    İnşallah sicak bir yuva bulabilir pisicik :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sevgili Düş Kızı. Hoş geldiniz. Umarım daha güzel ve keyifli yazılarla da birlikte oluruz.

      Sil
  6. Nihal'ciğim bulundu mu yuva güzel Bulut'a? Ben de koymuştum haberini bloga ama hiç dönen olmadı da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki hayır Gülden'ciğim. Veterinere biraz daha ödeme yaptık, bir kaç gün daha orada kalacak.
      Geçen gün bir hanım aradı, bu hafta içinde bir gün gelip görelim dedi ama, henüz ses sedâ yok. Çok üzülüyorum, bilmiyorum ne olacak.

      Sil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?