AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

25 Temmuz 2013 Perşembe

SERBEST KÜRSÜ - ÇOK ÖFKELİYİM... BÜTÜN KADINLAR GİBİ...

EK: Bu yayını serbest kürsü ilan ediyorum. Lütfen yorumlarınızı yazın. Birbirimize destek olalım, çevremizi uyandırabilmek, bilinçlendirebilmek için neler yapabiliriz? 

Tarihe not: 
Ömer Tuğrul İnançer denilen "şey", "hamile kadının dışarda dolaşması terbiyesizliktir" diye kusmuştu.


*******************


Ortalıkta gördüğünüz, gizlenmeyen hamile kadınlar mutlu kadınlardır. Evet isteyerek sevişmiş, sevgi ile hamile kalmıştır. O güzelim karnın içinde, bütün sevenlerin heyecanla, sevinçle yolu beklediği bir bebek büyümektedir. Bu masumiyet, bu sevgi neden saklanacakmış? Estetik anlayışı kapalı kapılar ardında 90-60-90 la sınırlı olanlar pek anlayamaz ama, hamile kadının güzelliği bambaşkadır, mutluluktan parıldar.



Ama hâlâ ortalıkta elini kolunu sallayarak, ağızlarından salyalar akıtarak dolaşan iğrenç pislikler tarafından tecavüze uğramış, hamile bırakılmış günahsız küçücük çocuklar saklar karınlarını. Onun karnındaki bebeği kimse istemez, o zavallı küçücük çocuk sebebini bilmeden suçlanır. Çoğu zaman tecavüz edildiği için öldürülür. Onun için saklar karnını.



Siz;
Ağzına ampul alıp tepinenleri ayıplayın, pek estetik durmuyor.

Siz;
Kendisini kıllığa layık görenleri ayıplayın, mide bulandırıyor.

Siz;
Meâlen, “İmzalı üye olmak, tepedekiyle nikah kıymakla eşdeğerdir”
diyecek kadar hayâdan uzak kadınları ayıplayın.
Hiçbir meşrebe sığmıyor.

Siz; Nikahın ortasında “3 çocuk, 5 çocuk, haydiii” diye höykürerek gelini damadı mahcup eden hayasızları ayıplayın.

TV kameraları önünde, “1 çocuğum var” diyen adamı, gözlerini devire devire kınayıp, “olmaaaaz bas gaza” deme bayağılığını gösterenleri ayıplayın.

Ha eğer kulak kanalı yoluyla tüp bebek yapılıyorsa, benim ondan haberim yok.

Muhterem, size hakaret bile etmeyeceğim. Fakat sizin gibiler için bazen üzülüyorum, hayata hep belden aşağı bakmak çok ızdırap verici olmalı.


Şunu bilin, böyle insanın kanını oynatan, sinirlerini kemiren gündemler yaratıldığında, sadece oraya kanalize olup, diğer ve çok önemli konuları gözden kaçırıyor değiliz. Perdeleri aralayıp bakmayı, uvertürün arkasından gelecek olanı beklemeyi öğrendik artık.

Hâlâ söylediklerini duymayan varsa buyrun dinleyin.
http://www.youtube.com/watch?v=9JYO7cMZ5Y0

17 yorum:

  1. Offf... Duygularını nasıl da güzel özetlemişsin. Nihal. Kutlarım. Rahatladım biraz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah be Gülsüm'cüğüm, öfkem içimde katılaşıp, kalbimi acıtıyor. Bir kaç kelime yazıp merhem sürmeye çalışıyorum.

      Sil
  2. bir o kalmıştı karışılmadık ona da karışıldı. erkekleri geçiyorum da bu insanları (!) destekleyen kadınlar var buna ne demeli onu hiç bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sihirli süpürgeee, kabalaşmak istemiyorum ama, bu adamların çoğu dini konuşmaları, öğütleri sonunda yatak odasına getirmeden duramıyorlar. Kadınları da bayıla bayıla dinliyor. Aslında resmen kılıf içinde porno. Başka türlü bir tatmin yolu. İğreniyorum, gerçekten midem bulanıyor.

      Sil
  3. Evet, çok öfkeliyiz ! Gönlünüze sağlık, Nihal Hanım.

    Derler ki, kişi en çok ne hakkında konuşuyorsa, o onda eksiktir....Tutturmuşlar edep, edep, edep...

    Son zamanlarda nekadar iğrenç konuşurlarsa o kadar kıymet görüyorlar. En tepedekinden aşağıya doğru bayağılık, kin, nefret akıyor adeta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nowacraft, yatacak yerleri yok bunların. Terbiye deyince mangalda kül bırakmıyorlar, herkesin ortasında aleni konuşmaları insanın yüzünü kızartıyor. Sonra da .... offf susayım ben.

      Sil
  4. Hastalıklı beyinler bunlar işte. Ne güzel yazmışsınız elinize sağlık. Başka mesele yok zaten. Hep kadınların kıçı başı. Adam değil hiçbiri. Utanıyorum bu kafalar tarafından yönetiliyor olmaktan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bergâm ŞENTÜRK, çaresi sandık, çaresi demokratik tepkiler, çaresi pasif olmamak, çaresi çalışkan olmak.
      Bütün çevremize, özellikle gençlere sandığın, oy kullanmanın önemini anlatmalıyız. Biz bu utanca layık değiliz.

      Sil
    2. Benim maalesef sandığa da inancım kalmadı. Son seçimlerde yapılanları gördük, görüyoruz. Bu sefer mutlaka ve mutlaka hem herkesin oy kullanması için bilinçlenmeli hem de parmak boyası ve oyların yine eski sistemle sayılması, makinalara bırakılmaması için baskı yapmalıyız. Amerikanın bize sattığı bir programla sayılan oylara güvenebilir miyiz?

      Geçen seçimde yapılan yolsuzluklardan sonra o seçimdeki sistemin kullanıldığı tüm seçimler hükümsüzdür benim nazarımda.

      Sil
  5. tebrik ediyorum. çok güzel bir yazı..iki gündür bu insanları düşünerek sinirden kuduruyorum. biz kadınları günah keçisi haline sokmaya çalışan bu aptal g.t kılları artık midemi bulandırıyor... bütün bunların erdoğan denilan zatın emriyle yapıldığını düşünüyorum.. kafalarındaki yobaz türkiye için yoklamalar yapılıyor ve gündem değiştirilmeye çalışılıyor. eskidden erdoğna denilen zat kendi değiştirirdi gündemi hatırlarsanız.. şimdi bu kabiliyeti kalmadı ya yobaz takımından oyuncular bulmuş kenidne..... maksat gündem değişikliği ve bir ön yoklama ...bakalım bu milleti ne kadar daha yobaz edebilirim yoklaması....dilek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek Hanım, amacı, görüşü gerçekten böyle olanların yanısıra, aslında bu tiplerin büyük çoğunluğu devrana uyumlu davranıp menfaat peşinde koşanlar. Artık herkesin mide çapına göre değişiyor o menfaatler de. Artık makarna mı olur, genel müdürlük mü olur, danışmanlık mı olur o kişisel yeteneğe kalmış. Bulandığın jöle, yaptığın yağdan ağırsa ... :)
      Asıl ve gerçekten çok merak ettiğim şey; insan içine çıktıkları zaman, herkes kendilerine b*ka bakarmış gibi bakınca ne hissettikleri.

      Sil
  6. Nihal abla çıldırmamak elde değil. Nasıl bir düşüncedir, naslı bir ahlaktır ve vicdandır anlamıyorum. Hiç mi utanmaz bu insanlar çocuklarından, eşlerinden diyorum ama nafile biliyorum hepsi aynı bunların. Seçimler konusunda da çok umutlu değilim, o kadar cahil, aklı, vicdanı kör insan var ki, bilmiyorum ne olacak...

    YanıtlaSil
  7. Sevda sakın ha, umutsuzluk yok. Umutsuz olursak uyuşup kabuğumuza çekiliriz. Zaman çalışma zamanı, herkes elinden ne geliyorsa yapmalı. Kendi dünyamıza çekilip kalamayız onların istediği tam da bu. Verilmeyen her oy oraya yarıyor. Şimdi en büyük görevimiz, dilimiz döndüğünce, elimiz tuttuğunca çevremizde uyuyanları uyandırmak. Özellikle biz bilinçli kadınlara bu konuda çok iş düşüyor. Konuşun, yazın. Boş oturmak yok.

    YanıtlaSil
  8. Arkadaşlar, bu yayın şu andan itibaren SERBEST KÜRSÜdür.

    Lütfen yorumlarınızı yazın. Birbirimize destek olalım, çevremizi uyandırabilmek, bilinçlendirebilmek için neler yapabiliriz?

    Biz kadınız, yumuşacık ve güçlüyüz. Kavga, kırmak-dökmek, yaralamak-öldürmek, hak yemek bize uzaktır. Severek, anlatarak ikna ederiz. Farklı fikirlere, yaşamlara saygı duyarız. Ama o saygıyı biz de bekleriz gerekirse alırız.

    Buraya yazın. Hepsini yayınlayacağım diyebiliyorum, çünki biliyorum ki, biz kimseye küfür ve hakaret etmeyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsini yayınlayacağım İSİMSİZ OLANLAR HARİÇ

      Sil
  9. yazdıklarınıza katılıyorum. Bazen bilinçli ve gündemi meşgul etmek adına yapıldığını düşünüyorum.artık başbakanın gündemi değiştirme konuları bitmşi olacak ki takviye yapılıyor böyle ünvanlı kişiler tarafından.
    Ara ara canım çok sıkılsa da ümidimi kaybetmiyorum.Haberleri dinlerken bazen nefesiz kaldığımı hissettiğim anlarda oluyor ama "gezi" olayları sonrası herkesin kabuğuna çekilmediğini görünce umutlanıyorum bende.
    İktidarlar değişir ,düzen değişir ama insan olmak insan kalabilmek (yaranılmaya çalışmadan,başkalarının canını yakmadan- sözle yada eylemle-,şimdi sıra bizde demeden vs)önemli!!!!
    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. bizi bu salakca söylemlerle oyalıyorlar nihal hanımcım.bu arada ne anlaşmalar ne satışlar ne planlar yapıyorlar.ben bıktım bu zihniyetten ve söylemlerinden yaaa.bi rahat versinler bir sussunlar atık.

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?