AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

3 Nisan 2014 Perşembe

ÇİRKİN PLASTİK SAKSILARA SAVAŞ AÇTIM :)

Bizim sitede bir bekçi var. Adı Özcan. Nasıl çalışkan bir adam görmelisiniz.
Taşındığımızda, bahçede azmış sardunyaların renklerine bayıldım, "bunları budarken bana 1-2 dal getiriver" demiştim. Saksıya dikip öyle getirmiş sağolsun. Fakat şu plastik saksılardan nefret ediyorum, hele siyahından. Çiçeğin güzelliğini bile öldürüyor. Zaten salonda bunlardan dev gibi iki tane var, bir türlü elim değmedi. Biraz da büyük olduklarından cesaret edemedim. Eh buncağız da pek küçük sayılmaz, yapayım da elim alışsın dedim.
Gerçekten kendim de beğendim. Resimleri pek iyi çekemedim. Bir kaç kat kabartma var. Bu arada Rich'in metalik ve extra metalik akrilik boyaları harika. Extra metalik sarı, altın yaldız gibi. Daha önce böyle geniş alanda kullanmamıştım. Çok beğendim.
Buyrun resimleri diyeceğim ama, öncelik Uyku'nun :)
Tam resimlemeye hazırlandım, birden ekrana giriverdi, önce O'na bakın da gönlü olsun :))) Hem malum son günlerde onlar başrolde  >:)








15 yorum:

  1. Hamur kabartma çalışmalarında genellikle kenarlarını boyamıyorlar,sizin yaptıklarınız harika olmuş çok güzel bütünlemişsiniz.Ellerinize, emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Mehtap Hanım, ben de pek sevmiyorum kenarların beyaz kalmasını. Teşekkür ederim.

      Sil
  2. OOOOO... Söylemiştin ama bu kadarını beklemiyordum doğrusu. Ay ama çok güzel olmuş. Heveslendirdin beni :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülsüm'cüğüm teşekkür ederim. Hevesin yerine geldiyse en güzeli bu işte :))
      Koş odana, yap bir güzellik, gözümüz gönlümüz şenlensin :)

      Sil
  3. Bayıldım.. renge de forma da bayıldım..Zaten yaptığınız herşeye bayılıyorum :)) Haklısınız o simsiyah saksılar insanın içini karartıyor, ben de dantel falan sarıyorum bazılarının etrafına. Elinize sağlık harikaaa oldu bu saksı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hay aklınızla bin yaşayın Serpil Hanım. Görmüştüm, pek hoşuma gitmişti. Sanırım sizin blogunuzdaydı. Ama unutmuşum. Na yapsam diye düşünüp durduğum iki kocaman saksı için çok iyi bir çözüm olabilir. Bir bakayım eski dantellere, bir şeyler bulurum muhakkak.

      Sil
  4. Hayır o değilde millet çiçeklere değil saksılara bakacak çiçekler de üzülür solacak ablam :) yakın olsan da bizim çirkin saksılara da bir el atsan :) öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çiçeklerzaten güzel,eh saksıları da onlardan aşağı kalmasınlar değil mi :)

      Sil
  5. Çok güzel oluyor senin şu kabartmaların yahuuuu :))) Sudan nemden kabarırlarsa üzülürüm bak şimdi... En iyisi iç içe çift saksı kullan sen, bunca emek sonucu bu güzellik bozulmasın Nihalim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kabarmaz şekercim, plastik saksı o. 1,5 filan oldu diğer kelebekli ile ayçiçekli olanları yapalı. Taş gibi duruyorlar :)))

      Sil
  6. bu elin değdiği her şey güzelleşiyor, sonunda bu karara vardım!

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmuş ama benimki daha güzel tabii ki :))
    Ben de heveslendim ...

    YanıtlaSil
  8. bu saksı değil sanat eseri olmuş.sevgili mehtabın da yazmış kenarları genelde boyamıyorlar sen bak hemen farkı koymuşsun ortaya.hayran kaldım inan çok beğendim.ellerin dert görmesin.keşke tüm plastikleri böyle güzelleştirebilsek ama doğaya verdikleri zararı engelleyebilirmiyiz o zor :( ( benimkide laf oldu bu güzelliğin yanında:)
    uykuyu es geçmek mümkün değil.severim onun boncuk gözlerini öperim patilerini..maşallah çok ama çok güzel!

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?