AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

11 Aralık 2011 Pazar

EMEKSENSİN.COM'da MAĞAZA AÇTIM :)






Efendim uzuuuun tembellik dönemi sonunda nihayet emeksensin.com'da dükkanımı açtım. Adı Nivva.
İlk gönderdiğim resimler vetoyu yedi. Çünki hepsinde isim yazılı. Estetiği bozmadan etiketlediğim için yediririm sandım ama olmadı :))
Şimdi oturup teker teker siliyorum, puffff çok sıkıcı. Detaycılık defom yüzünden iki kere puffff puffff.
Şöyle bir göz atıp, eleştirirseniz çok sevinirim. Tecrübeniz acemilik hatalarımı azaltacaktır.

21 yorum:

  1. merhaba Nihal Abla,maalesef emeksensinin öyle bir özelliği var,oysa ki emeklerimizi korumak için isimlerimizi yazmamız lazım,bir de hemen listeleyemiyorsun,o da dezavantaj bana göre.ama pasaj da da satılıyor ürün ve 3 gün sonra haberin oluyor,yani hepsinin bir dezavantajı ve de avantajı var,benim ikisinde de dükkanım var ,aslında etsy ye geçmek istiyorum,ama yabancı ülkeye mal göndermede sorun olabilir belki diye henüz geçemedim,şimdiden hayırlı olsun,uğrayacağım,öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,eski bir emeksensinci olarak ,fırtına gibi estirmişsiniz diyorum,eserler muhteşem ,hele o yapraklar eşsiz güzellikte hayırlı olsun .Şansları ve müşterileri bol olsun...

    YanıtlaSil
  3. Fimofimo'cuğum, Etsy'de ben de bir dükkan açtım ama pek üzerinde durmadım, 10 parça birşey girip bıraktım öylece. Ptt kargo ile 15-20 günde gidiyor ama masrafı fazla değil. Bana da Sevgili Nedret'den (zarifce.blogspot.com) öğretti. Ptt kargonun "küçük paketler" listesine bir bak istersen.

    Çok teşekkürler Nuray Hanım. Çok moral verdiniz.

    YanıtlaSil
  4. ya bu mağaza açmak konusunda senden çoook daha tembel olanları var bilesin..çok beğendim ben..hayırlı kazançlar olsun inşallah..bol bol kazançlar olsun..ürünler o kadar güzel ve o kadar emek sarfedilerek yapıldığı belli ki..umarım hakettikleri yeri bulurlar..:)))çok sevgiler..bende açıcam bende umarım yani en kısa zamanda..sanırsam galiba....tembel ben:)))

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim Sevgili Permaren. Dükkan açma konusunda tavsiyede bulunabilecek iyi bir örnek olmadığım kesin, ama bir yerden başlamak lazım. Haydi bir gayret.

    YanıtlaSil
  6. tebrik ederim ve bol satışlar dilerim Nihal hanımcım.sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Burası da Etsy gibi çok güzel olmuş Nihal'ciğim. İsmin de, kısaltması da çok güzel. Senin işlerinin neden çok güzel olduğunu anladım ben. İnce eliyor, sık dokuyorsun, iyice düşünüp tasarlamadan adım atmıyorsun da ondan:)) Bol satışların olsun, sevinelim hep baraber inşallah:))

    YanıtlaSil
  8. hayırlı uğurlu olsun.bol kazanclar..

    YanıtlaSil
  9. Alanay'cığım, Halime Hanım'cığım çok teşekkürler.

    Ah Nedret'ciğim, diyorum ya deteycılık en sağlam defom. Mükemmeliyetcilik iyi bir şey de benim gibi detaylarda boğulmak her şeyi zorlaştırıyor, gözümde büyütüyor. Ben de kaçıyorum. Yapmışım işte, koy resimleri bitsin gitsin, yok ille kendime ızdırap çektireceğim. Diyorum, benim keçiler kaçarken, kafamdan birkaç tahta da götürmüşler :))))

    YanıtlaSil
  10. HAYIRLI OLSUUUNNN.... Bol satışlar olsun inşallah. Henüz bakmadım. Şimdi gidiyorum mağazana.

    YanıtlaSil
  11. Teşşşekkür ederim Gülsüm'cüğüm. İnanmayacaksın, ben de bu hatun nerelerde sesi soluğu çıkmıyor diye blog güncellemelerine bakıyordum, bir şeyler yazdın da kaçırdım mı diye :)

    YanıtlaSil
  12. Ah bu harikaları elden çıkartmak insanı üzecektir, ama başka birileri de tatsın bu güzellikleri taşımanın zevkini değil mi...
    Bereketli satışların olsun Nihalim :)

    YanıtlaSil
  13. Hayırlı olsun Nihal hanımcığım ! İnternetten satış olayına çok yabancıyım ben. Bu konuda size hiçbir fikir vermemem ama öyle güzel şeyler yapıyorsunuz ki kısa sürede satılacağına eminim. Umarım sıkıntısız olur zira arkadaşların bloglarından bazı şikayetler okudum.Hesaplarının güvenliği hakkında endişeleri vardı. Neyse ben içinizi karartmayayım ,her şey çok güzel olacaktır eminim. Güzel ellerinizle sevgiyle ürettiğiniz takılar güzel insanları mutlu etsin ! Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  14. Niha Ablacığım çok tatlısın, uykuda öyle sarılıp öpüveresim geldi valla:)) Hayırlı, bol kazançlı olsun

    YanıtlaSil
  15. hayırlı olsun mağazanız, bol satışlar dilerim. bu arada banner deki resimlere bayıldım:)))

    YanıtlaSil
  16. bol kazançlar olsun çok güzel takılarınızı bol bol satın alan olsun bol müsteriler olsun inşallah:)

    YanıtlaSil
  17. Haklısın Banu'cuğum, yaptığım şeyi sevdiysem, gidip gelir devamlı bakarım, hep gözümün önünde olsun, mümkünse kullanayım isterim. Ama bu kadar çok şeyi ne yapayım, turşusu da pek iyi olmaz :)
    Yapmadan da duramıyorum. Birileri beğenip alıp kullanırsa o da ayrı keyif. Zaten satın alan olursa şartım var, mutlaka o takıyla bir resim çektirip bana gönderecek. Bileceğim yavrularım kimin olmuş :))

    Sevgili Colette Hanım, ben de yabancıyım internet satışına. İnternetten satmayı bırakın, alım bile yapmadım. Gerçek dükkanlarda satmaya kalksam biliyorum ki bir takım sınırların baskıların içine girmek zorunda kalacağım. Bir yaptığımın aynısından ikinci kez yapmam, teknik olarak da, ruhsal olarak da mümkün değil. Ay giremem öyle sıkıntılara, işin keyfi kaçar.
    Güvenlik konusunda haklısınız, Pasaj'da epeyce sıkıntı yaşadı arkadaşlar,emeksensin'de de olmaz diye bir garanti olduğunu sanmıyorum. Bakalım bir deneyelim artık :) Sevgiler.

    Sevda'cığım, ne sıcak bir yazı bu. Çok teşekkür ederim. Öpüyorum seni.

    Sevgili Elişi Defteri, çok teşekkürler. Uyku'nun olduğu yer güzel oluyor. Yakında "beni kullanıyorsun" diye hava atarsa hiç şaşmam :))

    Sevgili Mor Menekşe, güzel dileklerinize teşekkür ederim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  18. Renkli ve cıvık cıvıl bie sayfan var.

    Zevkle gezdim bloğunu..
    Sevgiler canım
    Takibindeyim.

    YanıtlaSil
  19. Hoşgeldiniz, Sevgili Hayat Cafe Tarifleri. Hemen iade-i ziyarete geldim, amanın ne tehlikeli bir blog :) Enfes şeyler var, çekimleri de iyice iştah açıcı. Ben rejim yapmaya uğraşan bir tombalak, ne yapacağım şimdi :)

    YanıtlaSil
  20. ellerinize sağlık ben bir el emeği meraklısı olarak böyle çalışan eller görünce çok seviniyorumm... allah emeklerinizi boşa çıkartmasın yolunuz ve işleriniz açık olsun birde ufak bir soru bu blogları nasıl açıyorsunuz=) bende actım birtane ama beceremedim sanırım ...

    YanıtlaSil
  21. Sevgili "Sihirlieller den hobi", yazınızı geç cevapladığım için çok özür dilerim.
    Güzel dileklerinize çok teşekkürler.
    Blog açma işi benim de gözümde büyüyordu, oğlumun sözü pek yardımcı oldu; "anne nasıl yaparım diye vakit kaybediyorsun, başla bir yerden, kervan yolda düzülür" dedi. Haklıymış. Yapa boza birşeyler çıktı ortaya. Blogspot diye arama motoruna yazın, blogspot.com diye giriş yapın sizi adım adım yönlendirecek zaten.

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?