AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

22 Temmuz 2012 Pazar

ÜÇ BEBEK :)))

Ne zaman geçti bunca yıl yahu?

Ben kucakta...

Kardeşciğim benim kucağımda... 

Oğulcuğum kucağımda.

22 yorum:

  1. Çok güzeeeel:)Ama ama ama 1980 portre de isteriz:)))Göremedik:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Bir ara 70li, 80li yıllara ait bir şeyler paylaşmıştım. Resimleri düzenlemeye çalışıyorum becerebilirsem yayınlayacağım.
      Bitti mi taşınma telaşın? Aman fazla yorma kendini.

      Sil
  2. Zaman... Nasıl da çabucak geçiveriyor değil mi...Daha dün kucaktaydılar sanki... Ne aman büyüdüler, ne zaman boyumuzu geçtiler... Yaşlandık mı... Eh onlar büyüdüğüne göre biz yaşlandık, nasıl ki bizim anamız-babamız yaşlandı, biz de yaşlandık demek ki... Ama sanki onlar gibi yaşlanmamışız gibi gelmiyor mu ?

    Fotoğrafları çok seviyorum... Bir tek fotoğrafın anlattığı biiiir sürü anıyı seviyorum...O anıları tekrar yaşamayı seviyorum...

    Sahi ben seni de seviyoruuuum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem hüzünleniyorum, hem seviyorum, bir garip hisler işte.

      Tam sana yorum yazarken senin yorumun geldi, eh kalp kalbe karşı derler ya :)))

      Sil
  3. sevgili nihal....
    bende fotograf karelerini cok seviyorum
    cekmeyide cok ama cok seviyorum
    harika resimler bunlar..
    bahsettigin bu garip hisleri bende cok yasiyorum
    olsun hissetmekte cok buyuk olgunluk
    sevgiler o guzel anilara.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel anların resimlerini çekip saklamalı. O taktirde, üzüntülü zamanlar daha kolay unutuluyor.

      Sil
  4. beni fotoğraflar hüzünlendiriyor nedense...

    YanıtlaSil
  5. Eh şimdi de torun kucakta bi resim gerek,en güzel babaanne olaraktan...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahhaaaa Allah iyiliğini versin Nalan'cığım. Valla Doruk'un o taraklarda pek bezi yok şimdilik. Ama belli mi olur :))

      Sil
  6. harika bir zamanda yolculuk bence bunları duvarda üçlü şekilde asmalısın!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi fikir Nilgün Hanım, bunu yapayım. Teşekkürler.

      Sil
  7. Çok hoş,bende zaman zaman bakarım geçmiş fotoğraflara. Ama gençlik resimlerime bakınca moralim bozuluyo yaaa. Bu arada sizi annenize benzettim yanılıyormuyum acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Moraliniz bozulmasın Sabiha Hanım. Zamanın ilerlemesi kaçınılmaz, geçerken bize bir şeyler bırakıyor, karşılığını da alıyor tabii. Kafamızın içini doldururken elimizde, yüzümüzde izler bırakıyor.
      Anneciğime benzeten pek olmazdı beni, aslında siz söyleyince düşündüm de, bizim bütün aile hep birbirinden farklı, hani öyle belirgin benzerlikler pek yok. Ama almışızdır birbirimizden bir şeyler tabii. :)

      Sil
  8. fotoğraflara bakmayı çok severim ve evde sık sık bu ritüeli tekrarlarım.Allah size ve sevdiklerinize çook uzun ömürler versin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Alanay'cığım. Amin. Hepimize.

      Sil
  9. Eskiden misafir geldiğinde oyalanacak pek fazla şey olmadığından herhalde, hep birlikte albümlere bakılırdı. Misafire hararetle kimin kim olduğu, o zamanlarda yaşanan maceralar anlatılırdı. O arada kendi fotolarımız da beynimize kazınırdı. şimdi resimler nette, kimselere gösteremiyoruz:(( Açıp bakmak kırk yılda bir aklımıza geliyor. Ne çok severim halbuki albüm incelemeyi.
    Anne olduğunda bile çocuk gibiymişsin Nihal'ciğim:))Saçların muhteşemmiş. Tina'nın saçları gibi:)) Allah ailenin ve senin mutluluğunuzu daim etsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa değil mi Nedret'ciğim. Albümlerle bereber bir de 8mm.lik filmler vardı. Çarşaf gerip seyrederdik. O filmlerden 15-20 tane var, cdye kaydettireceğim de nerede nasıl yaptırılır bilemiyorum. Oynatıcının da bir arızası var, artık tamirini yapan bulunur mu acaba?
      Hakikaten de çocukmuşum yahu, 23 yaşındaymışım.

      Sil
  10. Eveet. Bizde onlardan çekerdik. Almanya'ya gönderir banyo yaptırtırdık. Benim rahmetli kayınpederim onları günün şartları geliştikçe videoya çektirmişti. Eşim de CD'ye aldırdı. Ara sıra genç ve güzel olduğumuz zamanları, çockların minikliklerini özledikçe bakıyoruz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanırmısın her halde 20 yılı aşkın zamandır onları izlemedim. Nerede CD ye aldırabilirim hiç bilmiyorum. Bozulacaklar diye de ödüm patlıyor.

      Sil
  11. dijital ortam fotoğrafı değil, albüm fotoğraflarını seviyorum, allbümlere bakmayı seviyorum. sık sık dökerim önüme tek tek bakarım heyecanla.
    üç bebek fotoğraflarınızı çok sevdim. oğlunun kibarcık hallerini severim ben, çok tatlı:)) allah bağışlasın şimdinin delikanlısını...
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesinkini allah bağışlasın, hayırlı evlatlar olsun. O minicik bebeklerin en küçüğünün bile 32 yaşında olmasına çok şaşırıyorum. Ben daha kendimi 20lerde filan sanarken.... :)))

      Sil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?