AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

30 Kasım 2012 Cuma

DÜKKAN PATİ'DE SATILDI-2

Sevgili Nilgün Hanım'ın patili sevgililerimiz için açtığı satış blogu DÜKKAN PATİ'de satıldılar. Emine Hanım kızları için beğenmiş. Güle güle kullansınlar.
Bu nefis çorbaya bir fiske tuz atabilmiş olmaktan ötürü çok mutluyum.
Önümüz yılbaşı, arkadaşlarınıza da haber verin, DÜKKAN PATİ'ye bakmadan hediye almasınlar. Çok güzel ürünler var. Üstelik sadece sevgi nedeniyle orada o ürünler. Kullanana bu sevgi ve iyi niyetlerin yansıyacağına eminim.

Bu vesile ile içimde yılbaşı ruhu da pırtlamış oldu :)))
Fakat, ah şu taşınma mevzuu hâlâ sürüyor, güya yerleştim, ama acil lazım olduğunda çalışma odamda devamlı kendimle kavga halindeyim. Kutu kaplamak için yapışkanlı kağıtlarımı bulamıyorum. Kutu yapmak için mukavvalarımı bulamıyorum. Dün gece elim ayağıma dolaştı. Parça kağıtlarımla yapmak içime pek sinmese de, çaresiz böyle bir kutu içinde gittiler. Hep diyorum, bizim gibiler için hobi mağazalarının 7/24 çalışan acil reyonu olmalı.

6 yorum:

  1. Nihal hanımcığım iş malzemede değil işleyen elde. Misal ;verin bana çeşit çeşit kağıdı,yapıştırıcıyı,süsü püsü ı ıhh! nafile iş çıkmaz elimden.

    Şimdi şu yılbaşı kokulu pakete baktım da bu güzelim küpeler içinde nasıl da kırım kırım kırıtıyorlar. Eh haklarıdır. Bir dost elde hayat buldular ve bir başka dosta gidiyorlar, Gittikleri yere mutluluk,bereket şans getirsinler!

    Her gün yılbaşı olsun,insanlar yardımlaşmayı,armağan alıp vermeyi hatırlasınlar. Bir de sokaklarda aç susuz yaşamaya çalışan patili dostları mümkünse hiç unutmasınlar.

    Teşekkürler size Nihal hanımcığım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman Nilgün Hanım, yapmayın, o kağıtlar, yapıştırıcılar, boyalar sizin elinize geçince ortaya neler çıktığını biliyoruz.

      Güzel dileklerinize aynen katılıyorum. Sevgiler.

      Sil
  2. Hem yapanın hem satanın hem de satışın amacı güzel olunca; sonuç (burada kutu oluyor) kaçınılmaz olarak şahane oluyor. Bu haliyle çok gönül çelici; bundan sonra da hiç acil aramayın bence...

    Özetle; yapanın, satanın ve alanın ellerine, yüreklerine, dileklerine sağlık. Eminim ki kullananlar da bu çerçevede hep gülerek kullanacaklardır; hiç şüphem yok...

    Haftasonunuz çok güzel geçsin dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurdan Hanım, ben de güzel niyetlerin sirâyet etme gücü olduğuna inanıyorum. Sevgiler.

      Sil
  3. 7/24 acil hobi... Sevdim bunu ben. Ah ne güzel olurdu ya. Ufak tefek eksikler yüzünden bekleyen ne çok tasarım var elimde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen bu aralar epey faalsin Gülsüm'cüğüm. Biter onlar da :)

      Sil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?