AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

25 Kasım 2012 Pazar

FİMO GERİ DÖNMÜŞ, AMA.....

Tahtakale Hobi, Fimo marka polimer kili yeniden ithal etmiş. Çok sevindim. Hemen siteye baktım, amanın keşke bakmasaydım, hatta geldiğini duymasaydım. Hiç değilse, yok işte ne yapalım, öbür markalarla idare edeceğiz filan diye avuturdum kendimi. Neden mi? Çünki fiyatı fıttırmış. 7  (yazıyla YEDİ) TL. Ayol çalışma odamda servet varmış da haberim yokmuş. Ben aldım mı öyle 3-5 tane almıyorum ki. Bütün renklere saldırasım geliyor. Hele metaliklerin hepsinden 5er 10ar almamak için kendimi zor zaptediyorum. Üstelik artık takı yerine, tablo tarzı çalışmalar yapma planlarındaydım. Ne olacak şimdi?

16 yorum:

  1. Hehe heh ! Dönüşü muhteşem olmuş ha !
    Biz emeklilere hayat hakkı yok şekerim,ahşap malzemeleri de öyle. Tam boyamaya başlıyorum ya boya bitiyor ya vernik,olmadı hamur . Haydi git yenisini al. Her hafta her hafta...
    "Amannn boş ver !" diyorum sonra içkim yok sigara içmem,kuaföre de pek gitmem. Eee kendimi nasıl mutlu edeceğim ? Bunlar bizim oyuncaklarımız.
    Haydi keyifle oynamaya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi çok haklısın Nilgün'cüğüm. Rapunzel haline gelmeden kuaföre gitmem, gün gezmesi, altın günü filan ömrümce bilmedim. Amaaaa konu malzeme olunca aklımı kaçırıyorum, "dur" düğmem bozuluyor :)

      Sil
  2. yalnız diğer hamurlar fimonun yerini tutmuyor,7tl da pahalı ama ne yapalım artık,sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Fimofimo, diğerlerinin renkleri daha çok ve güzel ama pek yumuşaklar.

      Sil
  3. das seramik hamuru aldım havayla kuruyandan kullandınız mı hiç.parmaklarımın derisi soyuldu nerdeyse temizlerken.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mormenekselerr, havayla kuruyan hamurlardan sadece, kabartma yapmak için, linkteki Das marka hamuru kullandım. Onda da sizinki gibi bir sorunla karşılaşmadım. http://nihalerpeden.blogspot.com/search/label/DEKUPAJ

      Sil
  4. ah kıyamam ben size(kendimedeee yağlıboyalrım bitti tablolar yarım tanesi 24 tl ben ne yapayımmm?:(( yurt dışında ne kadar acaba? biz neden bu kadar pahalıya kullanıyoruz bunları ?burada üretilmiyor mu ki?(cahilim bu konuda)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo Alanay'cığım, sizin durumunuz benden de fenaymış. Çok uzun yıllardan beri yağlıboya ile ilişkim yok, o nedenle fiyatlarından da haberdar değildim. Yağlı boyanın Türkiye'de üretileni de vardır ama kaliteleri konusunda hiç fikrim yok. Ne diyeyim? TAHTAKALE HOBİ, TAHTAKALE HOBİ, DUY SESİMİZİİİİ :)))

      Sil
  5. Nihal abla amma abartmışlar, ne bu böyle ya. Aaa var ya fimo başka oluyor değil mi diğerleri vıcık vıcık geliyor bana da, sinir oldum ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Sevda'cığım, aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık durumu.

      Sil
  6. Nedret gırgır ya güzel demiş:)Doğru valla ne o öyle .Bende düğmeye ve çerçeveye dönüş yaptım.Yeni fikrin çok güzel .

    YanıtlaSil
  7. Yazın yazın, yorumlar çoğalsın da Tahtakale Hobi'yi davet edeceğim buraya, müşterilerinin görüşlerini öğrensinler diye :)))
    Mevdoş'cuğum yeni fikir güzel de bakalım yapabilecek miyim?

    YanıtlaSil
  8. Süper olur Nihal Hanım. Tahtakale hobii, duy sesimizii... :)) Ama bilseydim böyle yeni markalı olanı getirteceklerini, geçen sene orda burda bulduğum tüm renklerde aşırı sert fimoları alıp daha da sertleştirmek üzere çekmeceme dizer miydim hiç? :)) Şu an epey taş kıvamına geldiklerini düşünüyorum. Biraz ilgi gösterip kendilerini yumuşatmam lazımm... :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman kıymetini bil Magicka, sertleşmelerine aldırma.

      Sil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?