AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

29 Mayıs 2011 Pazar

10marifet'i TERKEDİYORUM

Artık 10marifet'i terkediyorum. Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış durumu ise umurumda değil.
Paylaşımlarımın çok geç yayınlanması yoğunluktan olabilir, kabul.
İlk gönderilerim 3-4 gün sonra yayınlanıyordu. Ama bu süre gittikçe uzadı. Son gönderimimin yayınlanması bir haftayı geçti. Üstelik aynı gün gönderdiğim bir başka paylaşımım hâlâ onay bekliyor.
Ama bir yayının fotoğrafı üzerindeki tarihi görünce şaşırdım. Resim 25 05 2011 de çekilmiş 28 05 2011 de yayınlanmış. Bunu görünce dün sabah Aylin Hanım'a mesaj attım, sitem ettim, sağolsun aynı gün nazik bir cevap vermiş. Yoğunluktan söz etmiş ve 10 günü aşan sürenin olağandışı olduğundan bahsetmiş. Yakında birtakım iyileştirmeler yapılacağını anlatmış. İlgisine teşekkür ediyorum.
Ancak bu yazışmanın sonrasında beklerdim ki; onay bekleyen bir yazım kalmasın. Son yazım hâlâ onay bekliyor. Bekleyedursun ben artık beklemiyorum.
Bu yazıyı yayınlanması dileği (??) ile 10marifet'e de gönderdim.
Bundan sonra hiçbir şey göndermeyeceğim.

6 yorum:

  1. 10 marifeti uzun zaman önce ben de terkettim, o kadar kalabalıklaştı ki, bir de sanırım gelir sağlamak için ipe sapa gelmez şeyler de yayınlanıyordu, sıkıldım :(

    YanıtlaSil
  2. Ben de de aynı sorun oluyor Sevgili Nihal Erpeden bazen 6-7 gün beklediğim oluyor ki bu süre beni de sıkıyor. 10marifetin yazdığınızı değerlendirmesi gerektiğini umuyorum çünkü arda arda aynı yazı gönderiliyor farklı kişiler tarafından ki bu da dikkatli bir eleme yapılmadığını gösteriyor. Bir de buldumlar çok daha fazla değer buluyor nedense ki bir yıl içinde aynı yazıdan 5 tane bulabilirim artık ezberledim.

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldiniz aramızaa...:)) Orada kaybettiğim zamana şimdi çok acıyorum. Beni idare etmeyen de Aylin Hanım'dı. Tek tesellim, edindiğim güzel arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  4. Yayınlamayacaklarını bildiğim için, en üstteki yazıya yorum olarak da yazdım şimdi. Farfin'in "Kağıt gül yapımı:) 100 bilmem kaçıncı yazı:))"sına denk geldi. Farfin'ciğim kusura bakma.

    YanıtlaSil
  5. Nedukcuğum senin gidişin tam bir talihsizlik oldu hiç unutmuyorum yazlıktan döndükten sonra nasıl üzülmüştüm ayrıldığını öğrenince:( Benim üye olduğum zamanki arkadaşların çoğu çekildiler çünkü bir çoğu kendi yaptıkları işleri yayınlıyordu şimdi herşey buldum deniyor ve bulunuyor ve de hep aynı sitelerden, bulan arkadaşlarda fazla seçici davranmıyor aynı siteyi kaynak olarak kullandıklarından pişti olup duruyorlar.

    YanıtlaSil
  6. vallahi en son kaftanımı yolladım sayamadım kaç gün geçtiğini dün yayınlanmış nihayet yine yorum rekoru kırmışım :) en azından yaptımlara öncelik tanısalarda hazıra alışmasak iyi olmaz mı hem de kıymet verilmiş olur azıcık, ben de çok uzun zamandır ne yazı yolluyordum ne de yorum yapıyorum kaftanda kendimi tutamadım ama hevesim kaçtı artık benimde ama olsun Nedret ablanın dediği gibi arkadaşlıklar en büyük kazancımız oldu.
    Ayrıca ben de bulunup yollanmış aynı işleri görmekten sıkıldım.

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?