AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

13 Eylül 2011 Salı

YİNE ESKİLERDEN BİR ŞEY

Bu aralar yine ruhum ve bedenim arasında ebat uyuşmazlığı var. Hangisi büyük, hangisi küçük bilemiyorum, ama fena halde (yeni ve uyduruk tabirle) daral geliyor. Neyse bu kısmı geçelim.
Kafa dağıtmak için çalışma odasından çıkmaz oldum. Bir baktım dört küpe, yedi kolye yapmışım. Bugün onları fırınladım. Monte edip bitirmek için masanın üstüne yaydım, birden hafakanlar bastı. Hepsini toplayıp bir kutuya doldurdum. Masamı da topladım. Çıktım. Birkaç gün sonra yaparım. Yarın biraz ev kadıncılığı oynamaya karar verdim.
Biraz blog gezeyim dedim, sevgili Banu'nun sonbahar dekorasyonları ile ilgili yazısı ve resimleri pek iyi geldi, biraz O'na laf yetiştirdim. Oradaki resimlerden biri bana çoook eskiden yaptığım ve hâlâ kullandığım vazomu hatırlattı. Bütün bloglar sonbahar teması içinde, bari ben de uygun renkleriyle konsepte ters düşmeyen bu "eserimle" :)) ortamdan geri kalmayayım dedim.

Tam resim çekerken bizim müfettiş geldi, "bu ne, neden yeri değişti, sen na'piyosun bakiim" diye başımda bitiverdi. Ve bu şeker resmi çekebildim. Şu surata bakın allahaşkına. Sanki dünyanın en şeker kedisi buymuş gibi geliyor bana. Bu, "hadi, saklambaç oynayalım" suratı.









Bu bir pamuk kavanozu idi ve kapağı kırılmıştı. O nedenle kullanılmayanlar dolabının dibinde duruyordu. "Ne yapsam" krizine girdiğim bir gün yapmıştım. Deriden kestiğim şeritler, raptiyeler ve biraz tutkal işimi gördü. Gerçi bugün alıcı gözüyle baktım da, biraz elden geçmesi lazım, bazı yerler gevşemiş.




17 yorum:

  1. Çok şık görünüyor! Ellerinize sağlık!

    YanıtlaSil
  2. Здравейте!Скоро разгледах нещата ,които правите!Невероятно красиви са!Доставят истинска наслада ,като ги гледаш!Поздравления!

    YanıtlaSil
  3. çok modern olmuş artı müfettiş süper bu ne bune tarzı bakıyo allah nazarlardan saklasın

    YanıtlaSil
  4. Deniza17 teşekkür ederim,
    Благодаря Нели,
    Mor Menekşe teşekkürler. Eski gönderiler gözünden kaçmıştır, tanıştırayım. Adı Uyku :)

    YanıtlaSil
  5. Nihal'ciğim, burada dört gözle ''Nihal neler yapıyor acaba?'' diye bekleyenler varken daral krizine girmekte nerden çıktı bakiim? Haydi sana iki gün ev hanımlığı avansı...Ama ondan sonra o kutu açılsın ve güzelliklere kavuşalım lütfen, reca ediciim:)

    YanıtlaSil
  6. hasır işi gibi sevdim bu yöntemi!

    ben de banudan atlayım geldim buralara:))

    merhaba.......(tersinden okunulası bir yorum oldu bu:P)

    YanıtlaSil
  7. güzel kreasyonlar ben her zaman aşk ne yapabilirim!
    selamlar Baukje

    YanıtlaSil
  8. Aaaah Nedret'ciğim, oğlumun biraz morali bozulunca ben burada dibe vuruyorum. Uzaktayken şöyle bir sarılıp, öpüp moral veremeyince herşey büyüyor gözümde. O sebeptendir darallarım.

    E normaldir, "ayna"yı tutar öyle okurum ben de :)

    Baukje teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. Seni biraz neşelendireyim:)) Şu son yorumu yazan hanımın adının okunuşu komik mi, yoksa ben mi fesatım?:))) Çok güzel quilling kartlar yapmış ama.

    YanıtlaSil
  10. aa git yaa can kadın, git işine:))Ben bayıldım, sen halen öyle böyle deme bu işe, harika olmuş ellerine emeğine,yüreğine sağlık,:)

    YanıtlaSil
  11. harikasın!biraz tombulca cam şişeyi bu teknikle yapsam ve kalan boşluklara da cam boncuk yapıştırsam?süper olur!

    YanıtlaSil
  12. Nedreeet, :)) fesat değilsin, komiksin :)), bir de Neli var, bu sayfadaki 2. yorumun sahibi. O'nun da harika quillingleri var. Tavsiye ederim bir bak.

    Sağol Fiamma'cığım, valla birşey demedim, sadece biraz gevşeyen yerler var, elden geçireyim dedim kızmaaa :)

    Evet Noblesse'ciğim, pek hoş olur. Ben bu eskiyle şimdi uğraşamayacağım, ama sen yaparsan zevkle seyrederiz biz de. Belki bana da heves gelir sonra :)

    YanıtlaSil
  13. fikirde uygulama çok güzel olmuş.elleriniz dert görmesin.bana da ilham oldunuz şimdi:)

    YanıtlaSil
  14. Sevgili Alanay, ne güzel. Zaten hep birbimizle çoğalıyor fikirler. Yapınca haber verin olur mu?

    YanıtlaSil
  15. Kedine bayıldım benim prensese benziyor,arada banada gelirler bugün erkenden eve geldim atölyede içim daraldı attım kendimi dışarı..Yaptığın da ne güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  16. Amanın burada adım geçmiiiş, duymamışım :) sninki bambaşka bir güzel, çok değişik olmuş, bu işe senin müfettiş bile şaşırmış :)

    YanıtlaSil
  17. insan hayvanlarla daha bir mutlu oluyor çok tatlı arkadaş gibi evde gezmelerine bayılıyorum bende 3 kedi baktım çok güzellerdi ama evlenince tüy durumu sıkıntılı oldu..

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?