AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

21 Haziran 2012 Perşembe

SİZİ ÖZLEDİM :)

Son günlerde ofis işlerim çok yoğun, iş dışındaki maillerime bile bakamıyorum. Bloglarınızı gezmeyi çok özledim. Akşamları eve gelişimiz 9'u geçiyor, Uyku bizi çok özlemiş oluyor, ilgi istiyor canımın içi. 1-2 gün de internet altyapı çalışması nedeniyle evde internet yoktu, bu gün gidince göreceğim, bakalım düzelmiş mi?
Bu sebeplerden blog filan gezemiyorum. Pazar günü sabahtan akşama kadar bilgisayarımın ve killerimin içinde olacağım. Durum raporu bundan ibarettir. Hepinizi öptüm.
Herkes iyi mi?

15 yorum:

  1. Bizde seni öptükkk, kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  2. demek ki pazartesi yepyeni güzellikler göreceğiz, heyecanla bekliyor olacağım:))))

    YanıtlaSil
  3. hoşgeldin.


    görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Niye bize hasret çektiriyorsun yaaaa :((

    YanıtlaSil
  5. Aşkım, Külkedisi, Fazıl ve ben iyiyiz:)))
    Sevgilerimle.
    Uyku'yu da öptük:)

    YanıtlaSil
  6. Canım blogdaşlarım. Çoook teşekkürler. Tek tek cevap yazamadığım için özürlerimi sunuyorum. Kendime 10 dakika nefes molası verdim, o arada yazabiliyorum.

    YanıtlaSil
  7. Nihal... Bir durum raporu daha yazman gerek sanırım. :)) Şu Ofis işi hiiç bitmez ki. Bence hafta içi en az bir gününü kendine ayıraten bir günü kendine ayırmak demek, bize ayırmak demek.. Hadi ama. Hayat çok kısa. Sensiz ollllmaz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rapor veriyorum: Son günlerdeki koşturma esnasında haftada en az 1 kilo vermezsem, bir daha rejim-diyet laflarını ağzıma almayacağım gibi, kendimi dondurma fıçısı içine atacağım, böyle biline :)
      Şekerciğim, çalışma saatlerimi günlerimi ben ayarlıyorum güya ama, bu sıralar müşterilerimin talepleri yoğun. Pazar evdeydim, azıcık blog gezdim, 3-4 saat kadar killerimle hasret giderdim. Taaa 15 gün önceden yaptığım fırınlanmamış halde bekleyen bir tane, dün yeni yapmaya başladığım ama ne zaman biteceğini bilmediğim bir tane, fırınlanmış, resinlenmiş, ama bazı boncuklarını yapmayı unuttuğum için bekleyen bir tane olmak üzere toplam 3 parça var görücüye çıkaracağım.

      Dip Not: Ocak ayında başlayıp, çeşitli zamanlarda su koyverdiğim diyetim ağır aksak da olsa devam ediyor. Toplam 7 kilo verdim. Sırada bekleyen 5 kilo daha var.

      Sil
  8. Bravo:)) Kilo işi en önemli iş. Tebrik ederim:)))

    YanıtlaSil
  9. Aaa. 7 kilo verdin ve 5 kilo daha vermek istiyorsun öyle mi? Helal olsun. Arada bir ce' de bize ki merak etmeyelim e mi!.. Öptüm..

    YanıtlaSil
  10. Uykum kaçtı,iyi ki de kalkmışım:)Youtube yükleme yaptıktan sonra videonun alt kısmında SHARE butonu var,tıkladığınız zaman link koyu renge bürünüyor.Hemen ctrl+c yapın ve blog kayıt sayfanıza gelip üstteki sekmelerden VİDEO (hani şu siyah şey) tıklayın.Açılan pencerede YOUTUBE'dan yükle sekmesini tıklayın,önceden kopyaladığınız linki buraya ctrl+v ile yapıştırın.Kolay gelsin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çooook çooooook teşekkür ederim. Hemen gidip yapayım.

      Sil
  11. Bu arada kilo vermekten söz etmişken benim blogumda paylaştığım "nasıl kilo verdim" öyküsünü görmüşsünüzdür,aslında ilk başlangıç zor,ben 10 kg vererek hedefime ulaştım,hatta etrafımdaki köpek balıkları arttı:) Ama spor ve diyete bedenim öyle alışmış ki şimdi de ne beslenme şeklimi değiştirebiliyorum ne de spor yapmadan durabiliyorum.Şu anda fit'leşmeye başladım bu sebeple.Aslında iyi tabii,kilo verdikten sonra oluşan gevşeklik gidiyor böylelikle.Ama kendinizi sıkmayın,ben sadece ekmek ve şeker'den uzak durdum,o kadarı da yetiyor:))

    YanıtlaSil
  12. Aaaah ne güzel. Hep hayal ederim ben de spor yapan bir kadın olmayı. Ama ı ıh. Olmuyor olamıyor. Bünyeme ters. :)
    Şekerle oldum bittim aram yoktur. Beni şişmanlatan düzensiz yemek, faydasız yemek. Gün içinde hiç yemek aklıma gelmez, sabahtan akşama ağzıma lokma koymadığım zamanlar olur, ama akşam yemeğinden sonra çenem durmaz. Ne kadar abur cubur varsa mideye indiririm. Hayatımda suya pek az yer var.
    Ama bunları geçmiş zaman kipi ile kullanmak lazımdı :) Bir kez diyetisyene gittim. Şimdi üç öğün ve ara öğünleri atlamamaya çalışıyorum ve su içiyorum. Doğrusu eskisinden daha çok yiyerek kilo verdim.
    Benim için en önemlisi, yemekleri önceden haftalık hazırlayıp, dolaba atıp, hazır olmalarını sağlamak. Akşam gelip yemek hazırlamak zor geliyor, hemen cici gırtlağa meyilleniveriyoruz.

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?