AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

15 Ocak 2012 Pazar

BEN BU İŞE BAYILDIM

Aynen dediğim gibi, ben bu işe bayıldım. Bitirmem gereken bir sürü şey var, ben bunları yapmayı istiyorum. Çok zevkli. Ah Nedret hep senin yüzünden :) Masamın üstü dolu. Fırınlanmış, resinlenmiş kolyelerden birini, malzemelerini, çizimlerini sermişim. Dün gece baktım orada yer yok, toplasam olmaz. Ben de aldım kağıtlarımı, makasımı, cetvelimi, geldim salona. Hem film seyrettim (dinledim demek daha doğru), hem de bunları yaptım. Kalemlerin kendisini süslemek yerine, kalem kılıfı yaptım. :))) Kalem biterse kılıfı başka kaleme takabilsinler diye.
Biri Kuşadası'na gidecek Nilüfer'e. Diğerleri de Kuşadası yolcusu, biri Didem'e, biri Nilgün'e. (Nilüfer, söyleme sakın, sürpriz olsun) :)







15 yorum:

  1. canım kalem kılıfı nasıl oluyor, Hazır deneyecekken yarım iş yapmayayım nasıl yapıldığını anlatsan bir. çok güzel olmuş elinden çıkanlar:)

    YanıtlaSil
  2. Standart bir tükenmez kaleme karton sardım, açılmasın diye bantladım. Üzerine de yapışkanlı folyoyu sarıp süsledim :) Bunun küçüklerine kalem başlığı deniyor ya, ben hava olsun diye kılıf dedim :)))
    Madem anlaşılması zor olmuş, dur bir resim çekeyim de ekleyeyim .

    YanıtlaSil
  3. çok şık olmuşlarrr.kalpli kaplanmış olana ayrıca bittim:)))ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Ne diyeyim ben sana kadınceyiz?:))) Şimdi benim bunlardan da yapmam gerekecek. Yaktın beni vesselam:)) Ellerine sağlık. Zevkinin güzelliğini yansıtmışsın bunlara da.Bakmalara doyamıyorum:)))

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler Halime Hanım.

    Nedret'im öörtmenim, teşekkür ederim:) Sen daha nelerini yaparsın bunların. Iıııı mesela o harika iğne oyalarınla nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum.

    YanıtlaSil
  6. Harika olmuşlar:) Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Nihal....çok güzeller...arkadaşların iyi günlerde kullansınlar inşallah.

    YanıtlaSil
  8. Canım... Ellerin dert görmesin. Çok, çok güzel olmuşlar.

    YanıtlaSil
  9. http://www.10marifet.org/yazi/buzdolabina-notluk-yaptim

    Nihal, sanırım daha blogu devreye sokmadığım günlerdi. Bu yüzden blogumda yayınlamamışım ama 10 marifete göndermişim. Seninkine benzer bir çalışmam var benim. Hala kullanıyorum. O kadar kullanışlı ki başşka bir notluğa gerek duymadım.

    YanıtlaSil
  10. Nihal hanım, ne kadar hızlısınız. Bir sürü yapmışsınız bir günde, hem size hem dostlara. Her biri diğerinden güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  11. Gülsüm'cüğüm, hemen gidip baktım, ne güzel olmuş. Valla ben de pek memnun oldum yaptığıma, hemencecik işime yaramaya başladı :)

    Sevgili Cebimdeki Renkler, çok kolay da ondan. Bir tane kalıp yaptım. Koyuyorum kartonun üstüne, çizip kesiyorum. Sonra da hazır kağıtları yapıştırıveriyorum. Biraz da süs, tamam. Yapımı yarım saat filan sürüyor. Nedret Hanım'ınki gibi işlemeli, emekli bir şey değil, Benimki uyduruk.

    YanıtlaSil
  12. ellerinize sağlık, ne güzel şeyler bunlar:)

    YanıtlaSil
  13. elinize sağlık her eve lazım :)

    YanıtlaSil
  14. ama bunlar çok güzel olmuş...bayıldım.bende yapacağım:)fiamma gibi yapmazsam çatlarım heralde:)

    YanıtlaSil
  15. Ecerce teşekkür ederim.

    Serap Hanım, gerçekten her eve lazım. Çok işe yarıyor.
    Alanay'cığım, haydi bak hafta sonu, boş vakit vardır, hemen yap yayınla.

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?