AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

30 Ocak 2012 Pazartesi

HAZİNEMİ BULDUM

Ardiye kocaman bir kutum var. Eski çizimler ve o minval daha bir sürü şey var içinde. Pek derinlerde kalmıştı, ikide bir karıştıramıyorum. Bir fırsat içine daldım. Çok eskiden çizdiğim güzel bir kaplan kafası vardı, oradadır ümidi ile çizim çantalarımdan birini çektim aldım. Onu bulamadım ama varlığını unuttuğum eskizler buldum. 

Üzerindeki tarih Aralık 1998. Görünce şaşırdım, tamamen unutmuşum. Arka planı neden öyle yaptım bilmiyorum, belki de birşeyler kapatmak içindir, oysa güzel olacakmış, yazık olmuş.


Buna tarih atmamışım ama aşağıdakilerle aynı zamanlarda yapmışım belli. 1994 olmalı. Biraz çiziktiren herkes gibi ben de aynada kendimi çizmeye çalışmışım, ama başarılı değil, pek benzemiyor

























Hediye paketleri üzerine iliştirmek için minik kartlar vardır ya, onlar yeni çıkmıştı. Şimdi Avustralya'da olan sevgili arkadaşım Kurtuluş, Akmerkez'deki mağazasında kullanmak için benden birkaç model yapmamı istemişti. Bunları beğendi. Uzun yıllar kullandı. Çizimlerimi hayata geçmiş halde görmekten çok mutlu olmuştum.

























Bir sorum var. İzleyici listemde sayı görünmez oldu. Kumanda panelinde görünüyor ama, ana sayfadaki listede yok. Son katılanlar da en üst sola eklenirdi, şimdi kitlenmiş gibi geliyor bana. Sebebini ve düzeltme yolunu bilen var mı?

14 yorum:

  1. Ben de de blogda sorunlar var ama düzeltmeyi ve nedenini bilmiyorum crome a geçmedim ben geçenlerde mi geçmeyenlerde mi oluyor bu sorun çok da merak ediyorum üstelik sıkışmış gibi hissettiriyor beni köşeye. Gelelim eskizlere. Çok güzeller vallahi ve billahi ilk resim hüzünlü gözyaşı var onu istemem ama aşağı bakışları özellikle çok sevdim. Kartlarsa çok güzel bence devam etmelisin kimbilir yenilerini yapsan neler çıkacak daha.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorunumu Serdar Bey'e yazdım, sağolsun hemen cevap vermiş. Bence onun bloguna bir bak, sorularının cevabını bulabilirsin sanırım.
      Evet ben de sevmem böyle ağlak şeyleri, ondan unutmuşum zahir.

      Sil
    2. Bloğu ekledim izlediklerin listesine. Bugün yaptım kendi kendime yapacağımı internet explorer ile artık erişemiyorum bloğuma google crome u, bloger yeni arayüzünü deneyin diye bir yazıdan kurtulmak isterken yükledim gitti. Canım sıkkın yani ne nerede bulmaya çalışıyorum şimdilik, bakıp daha da bunalmka istemiyorumbu gece keyfim kaçmasın diye:)) Yarın ola hayır ola:))

      Sil
    3. Eski arayüze dönebilirsin, dert değil. sağda çark şeklindeki ayarlar butonunu aç, orada "eski arayüze dön" var.
      Ben de chrome'ı hiç sevmiyorum, ama explorer artık delirtiyor, o kadar ağır ki. Mahsus mu yapıyorlar nedir.

      Sil
  2. çizimlerin ne kadar güzel Nihal hanım.bence devam etmelisiniz.cidden çok beğendim.
    sorunla ilgili bende bilmiyorum ne yapılmalı ama Google reader den ayarlama yapabilirsiniz belki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Alanay'cığım, ara ara birşeyler karalıyorum.
      Ahh bu ayar meselesi Çin'ceden beter.

      Sil
  3. beautiful!
    Greetings Baukje

    YanıtlaSil
  4. Ay Nihaaal, sen de ne cevherler varmış, nasıl güzel eskizler, nasıl şeker kart çalışmaları, sen ne zengin bir hatunsun yaaa :)
    Blog da sorunlar var şekerim, ben de izlediklerimi düzenleyeyim dedim, kaldırıp tekrardan yüklemeye kalktım, nafile 167 den sonrasını almıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zenginlik mi dedin? Şekerim beynimin sadece sağ lobu çalışıyor da ondan. Sol taraf aslında kumral değil de sarışın olduğuma iyice inanmış :)))

      Sil
  5. Her konuda süpersiniz. Maşallah size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tweşekkür ederim Ayşım Hanım, hepimize maşallah :D

      Sil
  6. Çizimlerinizi şimdi gördüm.Çok başarılılar.Yenilerini görmeyi bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Işık Hanım, düşündüm de uzun zamandır, telefonla konuşurken önümdeki kağıt her neyse, ona küçük karalamalar dışında, oturup şöyle doğru dürüst resim yapmamışım.

      Sil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?