AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

17 Ocak 2012 Salı

GICIK İLHAM

İlham Amca geldi geçenlerde. "Ahhh" dedim "nerelerdesin, iyi ki geldin". Huysuzluğu üstünde yine. Ağzında su, okyanus filan gibi laflar yuvarlayarak elini cebine attı, bir şekil çıkarıyordu ki, "aman dur, yeni fikir verme sakın, daha eskileri yapamadım" diye atladım. "Eee o halde günlerdir İlham yok, İlham gelmiyor diye ne dırlanıp duruyordun ?" dedi. "Kafamdaki bir sürü şeyi yapabilmek için masada yer açmam lazım. Gel bir el at da toplayalım şurayı" dememe kalmadı, gösterdiği şekli de cebine geri tıktı, "senin masan beni hiç ilgilendirmez, az ye de kendine uşak tut" diye bayat bir argo savurdu, çekti gitti, banâl gıcık.
Cebinden çıkardığı şekil hayalen aklımda, su okyanus kelimeleri de  yarım yamalak fikrimde kaldı. Bunları yaptım.
Masanın üzerinde sadece bu iş için gereken kadar yer açtım. Bir de Esin Hanımı çağırmayı deneyeceğim. Belki o yardım eder.

ÜÇ DAMLA:




OKYANUSTA BİR YER


17 yorum:

  1. Çok güzel olmuş, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. sa-ha-ne! baska da lafim yok!

    YanıtlaSil
  3. Големи красоти!!!Фантастични работи правиш!!!Много ми харесват!!!Поздрави!!!

    YanıtlaSil
  4. bakmaya doyamadım, bu nasıl bir güzellik..

    YanıtlaSil
  5. Nefis olmuş tek kelimeyle. İlham amca işini iyi yapmış bence, siz de öyle :)

    YanıtlaSil
  6. Esin de gelmiş, İlham da, şımarma. Senin başını bayağı boş bıraktı Nilüfer, hani bir telefon reklamında var ya KIRMIZI diye bişi.Ben de Nilüfer diyeceğim vallahi İlhamı kaçırmışsın durduk yerde kapris yapıp!
    Gelelim öz hakiki yorumuma enfesler can, özellikle ilkine daha bir bayıldım, yalın hali ashabiyle. Belki 2. sinin işçiliği daha çoktur seni daha fazla oyalamıştır ama ilki o okyanus derinliğini daha bir çağrıştırdı bana:)Ellerine emeklerine yüreğine sağlık:)) Hadi şuu elindekileri de bir hale yola koy yaa kimbilir neler çıkacaki merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  7. Rüya gibi olmuş...Gözlerim kamaştı...İlhan amcaya söyle hiç gitmesin:))Bir gıcık espiride benden:(
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. oooooo çok nefiiiis. ilhan amcan güzel ilham vermiş:)

    YanıtlaSil
  9. Bahar'cığım, Arzu'cuğum, Noblesse'ciğim, Gülsen'ciğim çok teşekkür ederim.

    Нели, благодаря ви. Ме направи щастлив. Поздрави.

    Sevgili Cebimdeki Renkler, teşekkürler, ama İlham Amca işini tam yapmadı, Boyna takıldığında istediğim formda durması için gerekli şeyleri söylemedi. Tırmaladım vallahi :)

    Aaaa Fiamma'cığım, Nilüfer gelsin tabii, ama hakkımı da yeme rica ediciim. Bak habire yayın yapıyorum. Üstelik bugün bir de tutorial hazırladım, pek de güzel oldu, yayına hazırlıyorum. Bu gece yayınlayacağım.
    Şaşıracaksın belki ama 1.si daha zordu. Telleri elde göz kararı kıvırıyorum, o pek kolay olmuyor. Düzgün yüzeyli, simetrik çalışmalar bana hep daha zor geliyor.

    Sevgili Gönül Çelen, teşekkür ederim. Aaah ilham amca söz dinlemiyor ki. Diyorum hep, "al Esin Hanımı da gel, şurada beraber yaşar gideriz", gözlerini bayıp "bencil kadın" deyip gidiyor.

    Sevginin Ruhu... isminiz pek hoş, ama Sevgili Sevginin Ruhu desem olmadı, Sevginin Ruhu'cuğum desem hiç olmadı, sevgi eklerini ayrıca kabul edin lütfen :) Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  10. ba-yıl-dım harikasınız

    YanıtlaSil
  11. bilirsin damla formu benim en sevdiğimdir.Bir ara suyunu çıkarmıştım hatırlarsan.Bir müddet ara vermiştim ama şimdi seninkileri görünce aşkım depreşti bak.İlhamı esini koyver gitsin.Herşeyin vakti zamanı gelince oluveriyor bir anda kendiliğinden.Şu huysuz yazıma yaptığın yorum için de teşekkürler.Yazıyı kaldırdım,baktıkça içimi daralttı.Şimdi daha iyiyim.Masanı topla sen,dağınıklığı severiz ama şahsen ben bazen mevzuyu abartabiliyorum.O zaman hiç bi şi çıkmıyo,ilhamla esin masada tango bile yapsa nafile.masanı topla.ya da kendine dağıtmayacağın bir masa daha al:)

    YanıtlaSil
  12. Aslı'cığım, beğenmenden çok moralinin düzelmesine sevindim.
    Dağıtamayacağım bir masa, henüz tasarlanmadı :))

    YanıtlaSil
  13. Serap Hanım'cığım, sizin yorum arada kalmış, sonra gördüm. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  14. Bu yapraklardan bir tane yapsam, kırk tane resmini koyar, günlerce kasıntı gezerim:)) Bu derece mi güzel olur? Renk,şekil harika. Gelmesin İlham'da Esin'de. Sen sana yetiyorsun zaten:))

    YanıtlaSil
  15. bu ne güzelliktir böyle, gözlerim bayram etti:)eline sağlık, bayıldım vallahi.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  16. Nedret'ciğim, bal gibi yaparsın. Yapraklı olandan ziyade Üç Damla zorladı beni. Bir video hazırlamıştım, kırmızı çiçek yapraklarının yapılışını gösteren. Aynı teknik. Bir dene, bak âlâsını yapacaksın.

    Sevgili Asortik, çok teşekkürler. Benden de size sevgiler.

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?