AZ LAF, ÇOK İŞ

Polimer kil ağırlıklı, pek çok şeyin resimlenmiş yapım aşamalarını bulabileceğiniz bir blog olmasına çalışıyorum.
Internet kullanmasını bilene, açık bir okul. Pek çok hobim var ve ben bu konuda oradan çok yararlanıyorum.
Bu blog aslında biraz da borç ödemek için. Ben epey yol aldım, şimdi yeni başlayanlara da ben faydalı olayım istedim. Deneyimli arkadaşlar da blogumu severlerse, onlarla da fikir alış-verişinde bulunmak, kadayıfın kaymağı olacak :)

30 Ocak 2012 Pazartesi

RAPOR

Rapor veriyorum.
*
1 ay önce diyetisyen desteğiyle kilo verme savaşına girmiştim ya, ilk raundu kazandım. Şimdi tartıya çıktım 4 kilo eksilmiş görünüyor. Bunun son 1 kilosunu ödem atma vs gibi nedenlerle gözardı ediyorum, yani kesin 3 kilo vermişim. Valla bu iş hoşuma gitti. Çünkü hiç aç kalmıyorum, bırakın aç kalmayı yeni yemek saatim geldiğinde hala tok oluyorum, diyette olmasam hayatta yemem, ama programı bozmamak için yiyorum. Ama Haluk'un hakkını ödeyemem, yanımda değilse telefon ediyor yemeğini yedin mi, suyunu içtin mi diye :) 

**
Hava muhalefeti nedeniyle eve kapandık. Yeni projelerle uğraşıyorum, çizimler yapıyorum, bitmemişleri bitirmeye çalışıyorum. Son projem Picasso'yu hortlatmaktı, sanırım şu saate kadar haberi gitmiş, adamcağız mezarında dönmeye başlamıştır. İşin önemli kısmı bitti, tek bir malzemenin eksikliği nedeniyle son aşamasında ara vermek zorunda kaldım. Yarım haliyle yayınlasam diyordum, ama vazgeçtim, bitsin de öyle.



6 yorum:

  1. bende kilo verebilsem ne mutlu olacağım.yeni projeleri sabırsızlıkla bekliyorum :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla eşref saatine bakar Serap Hanım, bir gün küt diye diyete başlıyor insan, kafanın hazır olması lazım. İnşallah bozmam da devamını getiririm.

      Sil
  2. merhaba polimer kil çok ilgi duyduğum bir teknik yapmaya cesaret edememiştim paylaşımlarınızdan sonra denemek istiyorum çok teşekkürler ellerinize sağlık hepsi muhteşem sevgiler

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz. Bir merhaba demeden gitmezsiniz değil mi?